![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Połówka - owszem, jednak jest to ukryta umiejętność.
|
a to ja nawet nie wiedziałam :P
|
Jest całkiem sporo ukrytych umiejętności. Np. Oddanie na komis, Gra w gry video czy gotowanie na tych piecykach dla dzieci. Każda gra, jak rzutki, piłkarzyki, automaty do gier, szachy... wszystkie mają swoją ukrytą umiejętność.
|
Cytat:
|
Re: Pytania i odpowiedzi.
Np tak samo jest z zaklinaniem węży mój sim zaklinał kilka razy go ukąsił,poświęcił zaklinaniu z 15h i teraz nad nim panuje
|
rocktechnika - NRaas Master Controler http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=132
Pasków nie pokazuje, ale pozwala ustawić poziomy tych umiejętności. |
Właśnie tego moda chciałam polecić... Sama z niego korzystam, modzik wymiata. Ja dzieciakom daję "Pracę Domową" na maksa, to szybko odrabiają lekcje. A najnowsza wersja tego moda potrafi też uczyć Simów wszystkich utworów na wszystkie instrumenty.
|
Odp: The Sims 3: Po Zmroku - Zdjęcia i filmy
Witam!
Za nie długo będę miał dodatek po zmroku i mam pytanko: czy jeśli ma się dodatek kariera i po zmroku to czy jako strażak czy inny zawód można gasić pożary, łapać duchy czy tam rozwiązywać zagadki w apartamentowcach? Z góry dziex:) |
Cześć ! Mam pytanie! A mianowicie...
Czy ten dodatek "Po zmroku" jest na pewno wart kupna ? Są tam jakieś stroje,rzeczy itd. ? (mam nadzieję,że tak ;) ) |
Cytat:
tu znajdziesz odpowiedz:) (mam nadzieje) |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:33. |