TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

anie_1981 11.04.2011 19:20

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Cytat:

Napisał kaka123 (Post 1387307)
. Nie zaszkodziłby nikomu jeden Kuba Rozpruwacz w miasteczku.

Myślę, że porządni obywatele uznaliby, że jednak Kubuś by zaszkodził...

kaka123 11.04.2011 20:14

A ja uważam, że porządni obywatele naszego kraju nie potrafiliby nawet obsłużyć tej gry, bo mieliby ważniejsze rzeczy na głowie. Na przykład obronę krzyża.
Na poważnie się z Tobą zgadzam i chyba w takim wypadku nie przynależę do tej grupy.
Co ma robić detektyw w TS3 bez morderców?

anie_1981 12.04.2011 08:33

Może szukać zgubionych chusteczek do nosa... :P

Ejak 12.04.2011 10:52

Nie zrobią morderców, bo całe miasto u mnie by padło ;D A tak na serio jaja se robicie czy poważnie gadacie o_O :D

anie_1981 12.04.2011 12:41

Stawiam na to, że robimy jaja....

kaka123 12.04.2011 12:44

Ja mówię poważnie. Wiem, że nie zrobią morderców, ale chciałabym.
To teraz skrócę nowe rzeczy, o których mi wiadomo na temat dodatku z Wirtualnych Simów.
-Dzieci będą mogły spać na dworze w śpiworach i opowiadać historie o duchach.
-Osoby zbuntowane mogą dodawać m.in. farbę do włosów do szamponu innym simom, by sobie jaja z nich porobić :)
-Simowie zadbani mogą karać dzieci np. szlabanem na komputer, czy aresztem domowym.
-Dorośli mogą na na wieczór kawalerski zamówić sobie różową limuzynę i tancerki (co już wiadomo).
Wiem, że trochę przestarzałe wiadomości, ale niektórzy mogą nie wiedzieć.

Saheli019 12.04.2011 15:51

Ja też nienawidzę sterowania dziećmi. Nastolatków jeszcze ścierpie,ale te "sześciolatki" odrazu wysyłałabym do internatu.

Morderców bym nie chciała-a nóż widelec upatrzyłby sobie mojego sima jako ofiarę? Ale jakieś świństwa robione partnerowi który zdradza lub kochanką? czemu nie. Wogóle powinno być więcej "spontanicznych" zachować jeżeli chodzi o zdrady,nardziny dziecka lub ciąze np. gdy para nie jest małżeństwe a zrobimy im "przypadkowo" dziecko fajnie by było gdyby tatuś na wieść o dziecko nie poklepywał mamuśki tylko naprzykład się zdenerwował lub bardziej okazał radość. Tak samo jak przyłapie się sima na zdradzie.Powinna jedna ze stron zawalczyć o ponowne względy a nie tylko przeprosic i nic nie było.

anie_1981 12.04.2011 17:59

@UP Zgadzam się co do tej zdrady. Denerwuje mnie to gdy facet wychowuje nieswoje dziecko i nawet o tym nie wie... No niby wie, bo w kontaktach nie ma "syn\córka", ale jest tak, jakby nie wiedział.

kaka123 12.04.2011 18:13

Właśnie. Simy wcale nie mają za grosz inteligencji. Normalnie jak mężczyzna dowie się, że będzie miał dziecko z kobietą, z którą spał tylko dla zabawy reaguje zupełnie inaczej. Mogliby też pozwolić nastolatką na współżycie, bo przecież ciąża i sceny łóżkowe w wieku 15 lat są już normalnością w wielu przypadkach. Powinni zrobić coś, by ta gra stała się bardziej dramatyczna. Dziwi mnie też to, że jak są homoseksualiści w grze, to żaden sim na nich nie zareaguje jakoś specjalnie.

anjanka 12.04.2011 19:14

widze ze nie tylko mnie to denerwuje ze jak simka ma dziecko z innym to mąż o tym nie wie :D tez bym chciała troche dramatu coś w stylu 90210 bym stworzyła :D ach...marzenia :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:02.