TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Zwierzaki - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61914)

anie_1981 05.12.2011 09:46

Odp: Pytania i odpowiedzi

Nie da się zrobić sąsiedzkiej adopcji... To działa tylko tak, że Nasi Sinmowie biorą szczeniaka\kociaka\źrebaka od sąsiadów, ale sami nie mogą tak oddawać zwierząt...

Fantila 05.12.2011 09:57

Jak nie grając na kodach można mieć w rodzinie jednorożca ?? :)

Czyniąca_Hałas 05.12.2011 14:08

Musisz mieć najpierw siódmy poziom jeździectwa. Potem zaprzyjaźniasz się z Dzikimi Końmi (daj przysmak, gładź) i czekasz na jednorożca. Jak już się zaprzyjaźnisz, to dostaniesz opcję "zaproś jednorożca do domu" czy coś podobnego. A teraz moje pytanko. Czy dobrze podejrzewam, że nie można zmieniać koloru sierści i rogu w CAS? A jeśli można, to jak to zrobić?

Beatrice 05.12.2011 16:47

Cytat:

Napisał Milka (Post 1478934)
Musisz mieć najpierw siódmy poziom jeździectwa. Potem zaprzyjaźniasz się z Dzikimi Końmi (daj przysmak, gładź) i czekasz na jednorożca. Jak już się zaprzyjaźnisz, to dostaniesz opcję "zaproś jednorożca do domu" czy coś podobnego. A teraz moje pytanko. Czy dobrze podejrzewam, że nie można zmieniać koloru sierści i rogu w CAS? A jeśli można, to jak to zrobić?

No więc ja mam dżokejkę z max jeździectwa i jest zaprzyjaźniona tylko ze swoimi 4 końmi - tyle wystarczyło do zaprzyjeźnienia się i przygarnięcia jednorożca. Można edytować jego wygląd - róg też - w CASie przez opcję Simem na koniu: Edytuj siodło ;)

Czyniąca_Hałas 05.12.2011 17:50

Ale ja nawet nie mam takiej opcji. W żadnej rodzinie i na żadnym zapisie nie mogę tego zrobić. Czy to jakiś błąd?

Meggie 06.12.2011 15:14

Mam pytanie - czy w zwierzakach dochodzę jakieś nowe ubrania i fryzury?

Searle 06.12.2011 15:32

Cytat:

Napisał Meggie (Post 1479141)
Mam pytanie - czy w zwierzakach dochodzę jakieś nowe ubrania i fryzury?

Tak, ale nie są one specjalnie atrakcyjne.

Meggie 06.12.2011 15:54

Dziękuję :)
Początkowo myslałam, ze nie zainteresuje się Zwierzakami, ale podczas "pisania listu do mikołaja" tak mnie wzięło, zaczęłam oglądać wszystkie zdjęcia, czytać informacje i chcę już choinkę a pod nią simsy ;D

Remus Lupin 07.12.2011 16:12

Jak uprawiać Jogging razem ze psem normalnie?

Searle 07.12.2011 18:40

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1478549)

Dziękuję Ci bardzo, nie wiedziałam, że już jest aktualizacja, a tak bardzo na ten mod czekałam :) Teraz gra będzie chodzić nieco szybciej :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:35.