![]() |
Odp: Księga Skarg i Zażaleń
@LP23 no mnie to też zastanowiło. Jakieś przemycanie twórczości między sobą?
W każdym razie ktoś tu kłamie i trwa to za długo. |
Ok, ja powiem tylko jedną rzecz, bo jak powiem więcej to zostanę zlinczowana.
Altku/lodziku/whatever, skoro tak cię bulwersuje ten zarzut o multikonto to udowodnij, ze jest bezpodstawny. Tyle. Nie rozumiem gównoburzy, skoro jest jedno proste rozwiązanie ;) |
Nie napisałbym tu takiego posta, gdybym nie skojarzył faktów.
Jeszcze raz dziękuję Diano! |
No to jak nie MK to plagiat :lol2: nieźle xD a za plagiat tez ban, jak z rudą.
|
Cytat:
Cytat:
|
No to pokaż. Niekoniecznie skype, bo inni znaleźli sposób żeby cię oskarżyć bez skype'a.
|
Cytat:
|
Chciałbym wyjasnic kilka rzeczy.
Nawet jak mnie nie ma na forum od X czasu to nadal jestem fejmem xd Co do posta na CS to nigdy nie byla tam pokazana niemoja simka. Nie dodawalem nigdy zdjęć z FTS na CS Chcialbym rowniez zaswiadczyc, ze lodzik nie jeest moim MK Pozdrawiam, wiecznie zywy Altek |
No widzisz, na tym polega cała śmieszność tej sytuacji. Nie masz sposobu by udowodnić na oczach całego forum (bo spójrzmy prawdzie w oczy, całe forum na skype nie wejdzie), że oskarżenia są bezpodstawne.
Czyli jednak nie są bezpodstawne, skoro nie masz dowodu mówiącego inaczej :) Gwoli ścisłości, nie wypowiadam się tu jako oskarżyciel czy coś. Mówię tylko jak wygląda sytuacja z mojej perspektywy. W tym momencie traktuję to jak jedną z sytuacji, które omawiamy w liceum na prawie. I zawsze, gdy oskarżony nie ma dowodów na swoją niewinność, uznawany jest za winnego. |
W moim mniemaniu, to takim postem wlasnie wywolujesz odwrotny skutek od zamierzonego. No i teraz, jak altek i kl zalogowali sie w podobnym czasie, mozna sprawdzic szybko ip ;P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:33. |