![]() |
Odp: Forumowa Mafia
- Jakie znow serum prawdy? Przyznaj sie, zabiles ja!- zlapal wyslizgujacego sie chlopaka i ponownie przycisnal go do sciany.
|
Próbowałem ich rozdzielić, ale zupełnie nie mogłem dać rady. W końcu poddałem się i podszedłem do Roi, którą właśnie zauważyłem.
- Niezły cyrk, co nie? - Mruknąłem. |
udalam sie na spotkanie ekspedycji, ignorujac wszystkich. bylam ciekawa dalszych wydarzen, wszystko sie komplikowalo...
|
-Odpi*rdol się! Zrozum, Whait ją zabili, nie byłą pierwsza, nie będzie też ostatnia! Wiem co to stracić bliską osobą, wychowywałem się w sierocińcu! Chcesz się wyżyć? Polecam poduszkę! Puść mnie?! Myślisz, ze co bym tu robił tłumacząc wszystkim jakie są plany Wraith, dlaczego od nich uciekłem! Pokazać Ci nagranię na którym jeden z nich się przyznaje do jej zabicia?! Właśnie dlatego go oddelegowali, a jutro przyjeżdża jego zastępca, a on nie zna litości!- wyciągnąłem magnetofon, i włączyłem fil ktory nakręciłem rano. Było na nim pokazane jak Wraith gratulują mi zabicia Rudej, a ja zaprzeczyłem, po czym zza nich wyłonił się garbaty wraith i powiedział, że oon to zrobił- widzisz tego garbacza?! Kręcił się tutaj, miał tylko na Was patrzyć, a nie zabijać dziewczynę! Ona zginęła, bo zlekceważyła ostrzeżenia od Chrupka, uspokój się!
|
Don przysluchiwal sie chlopakowi, przeszywajac go spojrzeniem. Zrobil zamach i walnal piescia w sciane.
- Zejdz mi z oczu. - warknal i puscil chlopaka |
- Nie, czekaj! Wierzysz w te słowa? Proszę, odpowiedz. Ja na prawdę chcę dobrze- mruknąłem
|
Don zatrzymal sie, slyszac ze Maqryll cos do niego mowi.
- Jezeli chcesz dobrze, to poprostu zamilcz! - odparl i udal sie w kierunku wrot. |
- I tak zrobię- powiedziałem- przyklęknąłem i przypomniała mi się moja ukochana Diana, która tak na prawdę normalnie mieszka na ziemi, łzy płynęłu jak rzeka, a moje myśli mieszały się z najgorszymi, że juz nie wrócę. Podszedłem do Qwert'a, zapytałem
-Don zawsze jest taki nerwowy? Rozmawialiśmy tylko raz, ten tutaj to był drugi |
Wzruszyłem ramionami.
- A skąd mam to wiedzieć? Nie znam go. |
-Boże, ale powiedz mi, serio wyglądam na mordercę Rudej?- moje usta opadły, a ja poczułem smutek.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:02. |