![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu
Cytat:
|
mam pytanko co sie bardziej opłaca kupić nocne życie czy osiedlowe życie xD
|
zależy co wolisz - życie w apartamentach z sąsiadami, czy balangi simami do rana xD
A tak serio to ja bym Ci chyba bardziej nocne życie poleciła, ale to jest moje zdanie. OŻ wcale nie jest takie ciekawe. :/ |
Ja polecam bardziej Nocne Życie - dużo opcji. Moje simy często gdzieś wychodzą, a jak nie wychodzą na przedmieścia, to mogą umawiać się z simami w domu.
Ja zawsze swatam pary simów przez randki - chyba od czasu tamtego dodatku nie zdażyło mi się, żeby jakiś sim zaręczył się z kimś bez wcześniejszej randki. Osiedlowe życie jakoś mnie tak nie zachwyca. |
dzienki za doradzenie ale w pewnym sęsie chodzi mi o to ile zajmują na kompie miejsca
|
Jeden dodatek: 1.5 GB
|
Jak zrobic udane przyjęcie? wiem wiem... dzwonię, są goście.. ale każdy robi coś innego. Zamiast byc w wydarzeniu kiedy np. sim przeradza się i obchodzi urdziny.
ps wiem tloskę nieskładne :D ale w wyszukiwarce nie ma.;/ bu.. wiem ze kiedys czytałam,. a sie nie kce znaleźc |
Cytat:
http://forum.thesims.pl/showthread.p...ht=przyj%EAcie znalezione za pierwszym szukaniem. |
No to teraz ja :D
Mam The Sims 2 Double Deluxe i nic oprócz tego. Chcę sobie ściągnąć w jakiś sposób aparat do robienia operacji plastycznych doktora W Czy jest opcja,żeby takie cuś ściągnąć? Jeżeli tak,podalibyście stronki? Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
niepokorna- ten aparat dochodzi w NS jako nagroda za karierę showbiznesu. Więc jeśli masz tylko doubleDeluxe to nici z operacji plastycznej.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:21. |