TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27952)

kotecek 01.06.2010 17:03

Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir

Dziurawcu Skąplistny rodzice sióstr nie żyją

Gold_Chocolate 01.06.2010 17:23

A Dziurawiec ma rację. Teoria z kodem jest tam możliwa. Ja się znowu powtórzę... Bella prawdziwa przy odrobinie szczęścia sama przyjdzie. A wg. mnie ten temat najlepiej będzie zakończyć bo to na prawdę zaczyna być bez sensu a niektórzy piszą po prostu BZDURY. :P

nmin 01.06.2010 17:39

Do tej pory myślałam, że wszyscy piszecie sobie fikcyjne wersje tej historii z nudów, ale właśnie przejrzałam pobieżnie kilka stron tematu i widzę, że Wy te domysły traktujecie całkiem poważnie, i tak przez 57 stron...

Wasz czas, Wasze posty, Wasza sprawa, ale nie pomyślałabym, że można tyle pisać o jednej, jedynej osobie, której wątek twórca wymyślił pewnie od niechcenia w pięć minut i specjalnie namieszał, żeby nie było nudno ;)

Gold_Chocolate 01.06.2010 18:49

@up : Wiesz przez ostatnie 3 strony są tylko bzdury powtarzające wersje z pierwszej strony... Także chyba tu już nikt nic nowego nie powie.

:)

Anique 02.06.2010 11:39

Zgadzam się z moimi poprzednikami.

Co prawda forum jest po to, żeby dyskutować, ale cały czas mielić ten temat w nieskończoność?
;)

Sherlock 02.06.2010 13:33

Hm, no to może ja się czymś podzielę :P
Jak wiecie, Bellę można też namalować, więc tak sobie pomyślałem, że ktoś musiał to zrobić jako pierwszy :) Może to sim, który ma dobrze rozwiniętą kreatywność? To samo z tymi dwoma utworami - być może jakiś sim je skomponował?

angel14 02.06.2010 15:17

wiecie co to jest wszystko bardzo interesujące co wy tu piszecie, ale mam jedno pytanie - czy już przypadkiem nie znalezliscie rozwiazania?? pierwszy post zostal napisany bodajze w 2007r. niektóre stronki ( a raczej ich większość ) których linki podajecie są już nieaktualne, więc po co dalej drążyc ten temat... wszyscy wiedzą że sa 2 Belle Ćwir, ja sama z chęcią spróbuję ja wskrzesić jeśli będę miała dość czasu :) kiedy ktoś rozpocząl ten temat wiele spraw było nie jasnych a teraz?? - wszystko jest ok.
to wszystko co mam do powiedzenia i pozdrawiam tych, którzy jeszcze to czytają...

chciałabym dopisać, że pomyliłam się co do roku - teraz dopiero spojrzałam - pierwszy post powstał w 2006r.

Kamis 02.06.2010 15:23

Ehhh... 57 stron o tym samym ;p
Normalnie sobie Bella patrzyła przez teleskop i porwało ją UFO, i zamiast spowrotem do Miłowa, wywali ją do Dziwnowa i wsio ;]

GaGasz 02.06.2010 18:12

@Kamis, przez te 50 stron powtarza się że Bella z Dziwnowa to nie udana kopia..

Sherlock 02.06.2010 19:10

Kogo obchodzi, przez ile stron się coś powtarza?

Mógłby ktoś sprawdzić te punkty umiejętności? Bo ja nie mam już tych Maxisowskich otoczeń, a to może być wskazówka ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:33.