TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Gwiazdowe Telenowele.. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3221)

Zong 07.07.2004 23:11

Tinko, nie pisz postu pod postem. Zrób tak jak Ci likagirl poradziła. Kontynuuj tą historię. A jeśli chcesz się dowiedzięć jak zrobić avatara kliknij tu .
CIEMNA GWIAZDA odc.13
.... Mark krzyknął:
-Biegnijcie po lekarza!
Lecz sztuczny tłum, który już zdążył się zgromadzić wpatrywał się w leżącą Anetę. W końcu Mark krzyknął:"Aaaaa...", pobiegł do lekarza, a po drodze wpadł na Karola, szofera Anety. Po pewnym czsie przyszedł lekarz.
-Zawał.-powiedział-Dzwońcie po karetkę.
Karol wyciągnął komorkę i zadzwonił. Później powiadomiono Tomka.

-Aneta dostała silnego zawału serca-tłumaczył Tomkowi lekarz-musieliśmy jej zrobić operację. I tak będzie musiała leżeć w szpitalu pół roku
-Ale musiały być przyczyny zawału-powiedział zmartwiony Tomek, zmartwiony o zarobki Anety
-Tak, musiały
-Jakie????????
-To tak naprawdę wie tylko Aneta. Teraz ona musi odpoczywać. Proszę wyjść.

-Dzień dobry, pani Aneto.
-Dzień dobry i do widzenia.
-Jakie dowidzenia? Pani tu zostaje.
-Nie... Ja idę do.. do pracy..
Aneta usiłowała wstać, lecz nie miała siły.
-Ach... To pani zawał spowodowała praca.
-Nie...nie.. Ja panu powiem... ale czy tu jest mój mąz?
-Nie.
-To przez jego... On... on...
Aneta westchnęła.
-On... Ja nie jestem jego pierwszą żoną. On miał i żony i kochanki.
-Tak?
-Tak... Ale niech pan mu powie, ... niech pan mu nie mówi, ze ja wiem...
-Dobrze.
Lekarz wyszedł i do pokoju ....:

A. Weszła żona Tomka-Karolina Thomson i spytała"ty grasz główną rolę w K jak Kłamstwa?''
B. Weszła grupa dziewczyn-kochanek Tomka i poprosiły o autografy
C. Weszła młoda dziewczyna i....

Magi C :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: żartowałam, wybieram (serio) A.

tinka 08.07.2004 00:09

dziwne przypadki w show biznesie (part 2) B)
ujrzal brata ktory caluje jego dziewczyne sharon(czytajcie szaron).
wtedy reginald spytal rezysera:
czy to jest scena filmowa?
rezyser odpowiedzial:
nie narazie jest przerwa a mikey pokazuje jak kocha sharon.
wtedy regi wsciekl sie nie na zarty i powiedzial:
mikey teraz ostro przesadziles.
postanowil go powiesic gdzes w piwnicy.
przyszedl do jego pieknej willi.
mial ze soba mala walizke w ktorej trzymal sznur.
otworzyl jemu drwi alfred zasapany i mokry od potu.
i powiedzial:
pan mikey ma teraz scene a rezyser ma zachcianki.
to on wziol pana mikiego chociaz on nie chcial tej roli.
weszla martha(czytajcie marta)ich siostra i powiedziala alfred: natychmiast ich wypros.nie moge bo...CDN

Magi 08.07.2004 11:52

Dobra sorki tinka, ja tak zawsze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale z tym Harrym Potterem to przesadziłaś -_- -_- -_- -_- -_- -_-
Okey nie musi Ci sie podobać... Tak jak mi Twoja :)
Mi sie swoja też niezbyt podoba ;) :) ;)
No niech wam bedzie A
Chociaż myślałam że wybierzecie C

tinka 08.07.2004 15:40

dzieki ale z ta historyjka to sie rozpisalam i masz fajna!a tak wogole co to jest wila?a kontynuowac moja? :D

Magi 08.07.2004 16:15

Po pierwsze to WILA pisz z dużej litery!!!!
Po drugie to kontynułuj swoją historyjke :rolleyes:

Wila jest to rodzaj rodu zanikającego w dzisiejszym świecie; Wile mają bląd włosy prawie białe wyglądają jak wypłowiałe. Nie któży mówią że to jest odcień srebrny; Bardzo niebieskie lub zielone oczy, trudno oderwać odnich wzrok; Wila jest w pół człowiekiem, moja siostra Medishon jest pół Wilą ponieważ ma brązowe włosy. Ja mam to po babci, moja siosta po babci oczy a włosy po mamie. Ja mam po babci włosy a oczy po mamie. Mam włosy wypłowiałe i oczy przejmująco niebieskie; Wile mają w sobie dar rokochiwania i mądrości; Nie lubie o tym mówić (że jestem Wilą) ponieważ wszyscy albo są tak zachwyceni że nie dają mi żyć albo nie wieżą w to co słyszą. Bardzo mnie to denerwuje! Myście sobie co chcecie
:angry: :( :angry: :( :angry: :( :angry: :( :angry: :( :angry: :( :angry: :( :angry: :( :angry: :(

Zong 08.07.2004 22:01

Magi zmieniam zdanie wybieram C. Życzę czerwonych pomidorów. A wy co wybieracie u mnie???

tinka 09.07.2004 05:20

dziwne przypadki w show biznesie B) (part 3)
nie moge bo rezyser zagrozil ze jesli tak zrobie lub ktos inny to pan mikey straci wogole posade gwiazdy.powiedzial kamerdyner.a czy on jest agentem mikiego?-powiedziala co wiedziala martha.wtedy postanowili ze powiesza rezysera a nie mikiego.potem kiedy rezyser poszedl powiedzieli rownie martha i reginald o ich planie.zmowili sie ze mikiei,martha i regi beda czekac w piwnicy.kamerdyner mial za zadanie zaprowadzic rezysera do jego piwnicy.co sie wydzarzylo potem nastepnego dnia?dowiecie sie w kolejnym odcinku! ;)

Basieńka 09.07.2004 09:13

Zonq B a Magi C. Supcio piszecie! Ja napisze następny odc. jak mi sie zachce :P

Zong 09.07.2004 22:54

Też napiszę jak mi się będzie chciało i jak ktoś jeszcze zagłosuje.... Jakie ja tam nudy piszę....

Basieńka 11.07.2004 10:38

Zonq nudy, nie nudy, ale fajne! ^_^ Jeny jak ja długo nie pisałam!!! Musze to nadrobić!
"Jak gwiazda zeszła na psy" odc. 4

...a trzecie miejsce Roberta Dunn.
- Co??? Ta kobieta... ona mi powiedziała... Ona jest gwiazdą? Nie możliwe! Ona mi powiedziała o tym zdjęciu... i autograf chciała -Malwina nie mogła pozbierać myśli.
- Jak to? Ty ją znasz?
- Oczywiście, ona chciała autograf! Zawieś mnie do domu, spróbuję sie z nią skontaktować.
Wedłyg życzenia Malwina po kwadransie była jush w domu. Od razu żuciła się na telefon i książkę telefoniczną. Szukała... szukała... aż w końcu znalazła!
- Jest! -krzyknęła triumfalnie. -Roberta Dunn al. SimStar 4. Wow! Ona mieszka w tej drogiej dzielnicy! Jest moją sąsiadką!!! -Malwina wykręciła numer, po chwili usłyszała głos zapłakanej kobiety -Dzień dobry. Można prosić Roberte Dunn? -usłyszała że ta kobieta wybuchnęła jeszcze większym płaczem -Przypraszam bardzo. Kim pani jest?
- Jej matką. Roberta... Ona... ona nie żyje... - i kobieta rozpłakała się na dobre.
Malwina z wrażenia opuściła słuchawkę. Stała wryta przez dobre pięć minut.
- Ramzes... To... to niemożliwe!!! Ona... ona...
I zadzwonił telefon.
- Tak? -powiedziała niepewnie Malwa -Co? -powiedziała po chwili. -Już pędze!!! -i rzuciła słuchawką.

Gdzie pobiegła Malwina?
A. DO Marcina
B. DO Arka
C. DO matki Roberty

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:27.