![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
A ja mam takie pytanie. ;)
Chodzi mi o to, czy w normalnym otoczeniu da się zrobić taką lazurową wodę? http://thumbs2.modthesims.info/img/2...7_Option_A.jpg (pierwsze lepsze zdjęcie z neta), czy po prostu ta osoba zbudowała ten dom w otoczeniu wakacyjnym? Może jest jakiś mod na taką piękną wodę? :O:O |
To jest po prostu dom na parceli plażowej.
|
Cytat:
to cos takiego jak improwizacja :D |
Dayliúé, dziękuję, dziękuję, dziękuję. :D Chodzi np. o to?http://www.thesimsresource.com/downl...age/3/cnt/104/ ? I jak tym pokryć w otoczeniu? :D
|
Teren>Pokrycia Terenu i to pokrycie terenu narzucasz tak samo jak inne. Ale w otoczeniu, okolicy ? Nie na parceli ? to się niestety nie da ;)
|
mam pytanie, czy zdjęcie zrobione na wakacjach przez simy można powiesić na ścianie lub postawić??
|
Takie robione aparatem ? Simy mogą je namalować wstawiając do folderu Paintings (czy coś w ten deseń) I klikasz Maluj własny obraz/Maluj obraz i wybierasz dostępne obrazy (ofc. 1)
|
chodzi o zdjęcia które robią sami, a gdzie mogę je znaleźć ?
|
Dzięki Dayliúé, szukałabym wiekami. :D Więc autor zdjęcia, które podałam wcześniej po prostu zmienił pokrycie terenu na swojej parceli? Czyli nie można zrobić jak w otoczeniu wakacyjnym np. wyspa Twikki.. że w otoczeniu widać taki ocean o pięknym kolorze? :(
|
@emma147 - są one tam gdzie zwykłe zdjęcia robione przyciskiem "c". Wyróżnia je literka "n" na początku (normalnie jest samo "snatshop*")
Jeśli Twój Sim zrobi swoim aparatem zdjęcie, będzie je można później zamówić - albo jako album albo jako obrazek np. do powieszenia na ścianę albo do postawienia na półkę :) Taka opcja pojawi się na komputerze ("Zamów zdjęcia" czy jakoś tak). Btw, nie radzę ściągać pokryć terenu przypominających wodę - mimo wszystko są strasznie słabe ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:54. |