![]() |
Odp: Simki by Pamela
Oboje są zaje.iści <3
|
Taa..Enver, mi samej się podoba ^^'
Dziękuje ;*** |
Śliczne te Twoje wampiry ; warto byłoby zaryzykować ukąszenie ! ;)
Szczerze przyznam , że zarówno Yasmin jak i Enver mają trochę przejaskrawione rysy twarzy , ale pomimo tego simy z nich bardzo ładne ! Szczególnie Yasmin bardzo mi się podoba . Kiedy na nią patrzę mam wrażenie , że jej uroda jest niesamowicie przesycona pozytywną energią ! Ma śliczną twarzyczkę , fryzura świetnie jej pasuje jak również ubranko ! Chciałabym mieć tą simkę w grze . :) Bardzo ładna i staranna prezentacja ! :) |
Bardzo stęskniłam się za Twoimi simami;)
Są jedyne w swoim rodzaju,niepowtarzalne i takie "Twoje",od razu można rozpoznać autorkę... Pewnie nie będę oryginalna pisząc,że to Enver najbardziej przypadł mi do gustu i że takiemu wampirkowi dałabym się ugryźć... Pozdrawiam! |
aniołek - Dziękuje, ze doceniłaś Yasmin XD ;***
Wikuńka - Bardzo dziękuje ;*** |
Ktoś jeszcze się skusi na mały komentarzyk?
|
Tak,ja! Powiem jedno:Wszystkie Twoje simki i simowie są sliczni,śliczne :D Zainspirowałaś mnie i spróbuje sama tworzyć (narazie nie wychodzi...) Dawaj szybko nastepnych! Lub następne! ;]
|
Panno Miluch (xD) można gdzieś pobrać twoich simów?
Bo tak patrzę na te poprzednie strony i w kilku simkach się zakochałam po prostu : (( <3 |
jeszcze ja ;>
Enver ma w sobie coś z Rhys-Meyersa, chyba te oczy <3 Yasmin jest idealna <3 chętnie bym ją sobie zabrała ^.^ troche podobna do Esme, taka przyjemna i idealna |
Nemezis - Już niedługo, teraz mam dużo czasu na tworzenie simów i simek ^^ ;***
Ellie - Napisałam Ci pm'a. Dziękuje ;*** Drewienkoo - < 33333 Dziękuje ;**** |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:57. |