![]() |
Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!
a kiedy ta wrozka przychodzi?
|
Ustycha01 - a jak sim robi tego kręciołka, to jest możliwość, że w 'locie' puści dziecko i mały sim upadnie?
I czy sufit jest tylko w mieszkaniach, czy jest także w normalnych domach na przedmieściach? I czy jeżeli jest też w normalnych domach, to czy jest opcja w ustawieniach, żeby go usunąć? |
Mam Osiedlowe życie :D
Właśnie instaluje,jak się nacieszę to editnę i dam fotki ^.^ Jedno mi się najbardziej podoba: że można walić w ścianę,jak sąsiedzi hałasują xD EDIT: ma 512 ram ruszy Osiedlowe życie,a przynajmniej powinno :P |
Mnie sie podobaja niesamowicie nowe ozdoby do okolicy. W koncu mozna zrobic "drogi" między domami
kotka22 ruszy. Ja mam tyle i hula jak trzeba :) |
Monialka można tą opcje wyłączyć i jest nawet w domkach bo to jest opcja obok aparatu i kamery
A nie da się żeby sim puścił małego sima podczas kręciołka jest jeszcze jedna opcja ''gest'' |
Cytat:
|
A są tylko nowe ubrania, czy też jest nowa biżuteria, nowe fryzury, makijaż...?
|
Nowe ubrania i fryzury, nowego miakijażu i biżuterii brak. Ciuchy są na prawdę fajne a fryzury takie sobie, męskie fryzury tylko z czapkami niestety :(
|
ale kiedy ona mi da te rzeczy? przyszla zla na parcele publiczna, zrobila burze i zaraz leciala. w dodatku piorun walnal moja simke.
|
Trzeba się z nią zaprzyjaźnić aż pojawi się opcja "popros o naukę magii" czy jakos tak.
http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=781&PART=35&PAGE=1 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:41. |