![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
cały czas nie mam opcji wyznaj zauroczenie ;/ nawet dzieci mogą mieć razem ale jak miłości nie było tak nie ma.
|
Może spróbuj jeszcze, jak masz możliwość, zainstalować na innym kompie. Jeśli znów się to powtórzy, musisz zwrócić do sklepu.
|
Może spróbuj z innymi simami, jeśli też nie będzie to faktycznie coś może jest nie tak, a jeśli będzie opcja to może być po prostu jakiś błąd gry. U mnie raz tak było, że nie było opcji wyznaj zauroczenie jak grałem simem, potem wszedłem do simki jego babki i opcja już była.
|
Jeżeli chodzi o poprawianie potrzeb za pomocą kodu, to nie można tego robić w czasie pauzy, musi być włączony czas np. na poziomie 1, na pauzie faktycznie paski się nie przesuną.
Ponawiam pytanie odnośnie tuszy, czy jest jakiś wskaźnik ? Czy faktycznie nie ma albumu, czy tylko ja go nie widzę ? Po trzecie moja simka mieszka koło oceanu, mały kawałek a jak karze jej łowić ryby to zawsze do tego oceanu biegnie.... Czy simy nigdy nie chodzą oprócz po domu i na danej parceli ? Rozumiem, że jak jej zabiorę auto to na dłuższą trasę zamówi taxi ? Wielkie dzięki za wyczerpującą odpowiedź. :) |
Działa! Wystarczyło zainstalować program dotnetfx.exe (22.42 MB) z TEJ strony. :)
|
Nie ma wskaźnika, sim gubi lub zyskuje tuszę nie tak jak w TS2 że w etapach tylko płynnie.
Nie ma albumu, zdjęcia jednak robisz i są w folderze screenshots na dysku C Simy biegają na większe odległości. Jeśli każesz simom "podejść" gdzieś wtedy pokazują ci się pod okienkiem w kolejce czynności 3 opcje do wyboru - automatycznie (dostosowuje prędkość do odległości), "biegnij" lub "podejdź" jednak w przypadku daleko położonych parceli publicznych zawsze przyjeżdża taksówka (rower, lub własny samochód), ewentualnie możesz kazać podbiec truchtem i wtedy sim biegnie truchtem. psychickid brawo :) |
A ja mam pytanie, w jaki sposób sprawdzić wagę mojego sima?
Przy tworzeniu simki ustawiłam jej sylwetkę jako tą najszczuplejszą, ale teraz (ma 4 punkty sportu od joggingu xd) widzę, że jest "krąglejsza". xD Gdzie mogę zobaczyć czy zmieniła sie jej waga? |
Dwa posty wstecz o tym pisałem... nie ma żadnego wskaźnika, po prostu po simie poznajesz czy jest gruby czy chudy czy umięśniony :)
|
Można poronić w The Sims 3 ???
|
Nie spotkałem się z tym, ale na 100% nie :) Wątpię, żeby twórcy takie rozwiązanie umieścili.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:37. |