![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
|
Na tym cmentarzu jest kilka małych "domków", szczątki należy włożyć do skrzyni wewnątrz jednego z nich - przeciągnąć z wyposazenia, właściwa skrzynia będzie oznaczona refleksami (bodajże trzecia od lewej o ile mnie zawodna pamięć nie myli)...
ed: otóż to, Searle... |
Mam pytanie: Kiedy Sim zostanie przeklęty przez mumię i nie lecząc się z niej umrze, to jaki typ śmierci będzie widniał na różowo-czerwonym polu na nagrobku? Bo wiadomo, gdy Sim spłonie w pożarze to w "polu nagrobkowym" jest płomień, a gdy utonie to imitacja fali i ręka, czy też z głodu to talerz ze skrzyżowanym widelcem oraz nożem. A w tym przypadku jak to jest?
|
JA mam taki problem, że po poprawnym zainstalowaniu po poprawnym zaktualizowaniu włączam grę pojawiają się moje wcześniejsze zapisy, wybieram mój stary zapis i po chwili ładowania się gra nagle się wyłącza! jak chciałem stworzyć nowy zapis stało się to samo! Prosze o rade co mam w tej sytuacji zrobić!
|
Nie wiedziałam gdzie zadać pytanie wiec będzie tu.
Moja koleżanka ma problem, a ja nie mogę jej odpowiedzieć, bo nie mam dodatków do 3: Czy gdy ma już zainstalowaną podstawę i do tego zainstaluje jakiś dodatek\akcesoria to czy wkłada płytę tego dodatku czy podstawy? Napisałam jej, że w 2 trzeba było z najnowszego dodatku, ale ona chciałaby wiedzieć dokładnie. (Nie pytać się mnie czy nie może spróbować, bo sama nie wiem) |
Wkłada się płytę dodatku, ja używam NA.
|
Dzięki wielkie nmin :)
|
czesc. mam pytanie.
czy piracka wersja sims 3 bedzie dzialac z legalnym dodatkiem? |
Sorry, madzia, ale nie rozmawiamy tu o pirackich wersjach gry, więc nie możemy Tobie odpowiedzieć na to pytanie.
|
Pomocy! Miałam ulubioną simkę, Annę. Zmarła. Postawiłam jej grób na cmentarzu. Potem chciałam ten cmentarz przebudować. Weszłam w tryb edycji miasta, weszłam w cmentarz, zaczęłam go przebudowywać. Zobaczyłam, że wszystkie nagrobki zniknęły! Była tam cała kupa nagrobków rodziny Niemił, i znalazłam je w wyposażeniu tej rodziny, ale kiedy przeszukałam wyposażenie dzieci Anny, nigdzie go nie było! Pomocy!
Update: Znalazłam Annę w wyposażeniu rodziny, która nie miała z nią nic wspólnego... Ale pojawia się drugi problem: nie mogę jej wyciągnąć z wyposażenia! Help! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:12. |