![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Cytat:
i ja tez obietnice składam. ;) |
Cytat:
U was się tak nie dzieje? Może jedynym wyjściem jest wymiana w sklepie... |
Cytat:
|
laisha, masz jakieś dodatki lub mody? Mojemu Simowi po dodaniu kilku modów zniknęła cecha pojawiająca się w Karierze, dopiero po wyrzuceniu wszystkich modów mogłam dodać ją z powrotem kodem.
|
nie używam modów, jedynie dodatków trochę z neta
ale wątpię aby to była ich wina, bo wp normalnie chodziły... |
Może spróbuj zainstalować wszystko od nowa???
|
już, problem rozwiązany, usunęłam dodatki, które dziś zainstalowałam z neta i działa wszystko jak należy, dziękuję za porady ;*
juhu! nareszcie mogę normalnie grać :) |
A jednak dodatki :) No to super :* Baw się dobrze! :)
|
Horsez ja też już mam! Instaluję. U mnie w Tesco nie było więc jechałem 30 km do Dębicy do Empiku. Warto było;)
|
Niektóre dodatki były pisane pod starsze wersje i dlatego nie działają za bardzo z nowszą łatą\dodatkiem. Pół biedy jak się ma podejrzenia który... A ja zainstalowałam to coś ze store, co jest nagrodą za rejestrację Kariery i mi się gra popsuła. Mam inne rzeczy ze Store i one nie działają normalnie, muszą być instalowane okrężną drogą (długo by opowiadać, napisałam poradnik więc jak ktoś ciekawy, to może sobie przeczytać). Mam więc pliki dbc w Mods i jak zainstalowałam ten zestaw nagrodowy, to nie było i tak go widać. Zaczęłam kombinować i mi się zapis nie chciał załadować. No więc skasowałam dane gry z Documents, żeby sobie gra od nowa pliki utworzyła. I potem znowu oddawanie tych danych z powrotem i jakoś działa, ale nie mam tego zestawu. Boję się znowu grzebać.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:54. |