TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Kariera - dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=54921)

Horsez 04.06.2010 16:55

Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

Cytat:

Napisał xmeggiex (Post 1254822)
Mam! Właśnie się instalują (trzymam kciuki żeby bezproblemowo). Postanowiłam, że zacznę od detektywa. Obiecuję wstawić jakieś zdjęcia ;)

no ja tez . instalacja. ;P
i ja tez obietnice składam. ;)

laisha 04.06.2010 16:55

Cytat:

Napisał laisha (Post 1254798)
mam pewien problem: zainstalowałam dodatek, ale przy niektórych nowych meblach nie mam opisu i nazwy. tak samo jest przy nowych cechach charakteru i nowych czynnościach, np. wybraniu pracy - nie mam nazw pracy, ani opisów. Co mam zrobić? gra jest dziś kupiona, oryginalna...

Nikt nie wie co mam zrobić? Pomocy!!
U was się tak nie dzieje? Może jedynym wyjściem jest wymiana w sklepie...

Lady88 04.06.2010 17:08

Cytat:

Napisał laisha (Post 1254857)
Nikt nie wie co mam zrobić? Pomocy!!
U was się tak nie dzieje? Może jedynym wyjściem jest wymiana w sklepie...

Nie spotkałam się z tym. Może jakieś dodatki powodują te błędy???

nmin 04.06.2010 17:12

laisha, masz jakieś dodatki lub mody? Mojemu Simowi po dodaniu kilku modów zniknęła cecha pojawiająca się w Karierze, dopiero po wyrzuceniu wszystkich modów mogłam dodać ją z powrotem kodem.

laisha 04.06.2010 17:15

nie używam modów, jedynie dodatków trochę z neta
ale wątpię aby to była ich wina, bo wp normalnie chodziły...

Lady88 04.06.2010 17:18

Może spróbuj zainstalować wszystko od nowa???

laisha 04.06.2010 17:25

już, problem rozwiązany, usunęłam dodatki, które dziś zainstalowałam z neta i działa wszystko jak należy, dziękuję za porady ;*
juhu! nareszcie mogę normalnie grać :)

Lady88 04.06.2010 17:29

A jednak dodatki :) No to super :* Baw się dobrze! :)

kalafjor 04.06.2010 17:30

Horsez ja też już mam! Instaluję. U mnie w Tesco nie było więc jechałem 30 km do Dębicy do Empiku. Warto było;)

anie_1981 04.06.2010 17:45

Niektóre dodatki były pisane pod starsze wersje i dlatego nie działają za bardzo z nowszą łatą\dodatkiem. Pół biedy jak się ma podejrzenia który... A ja zainstalowałam to coś ze store, co jest nagrodą za rejestrację Kariery i mi się gra popsuła. Mam inne rzeczy ze Store i one nie działają normalnie, muszą być instalowane okrężną drogą (długo by opowiadać, napisałam poradnik więc jak ktoś ciekawy, to może sobie przeczytać). Mam więc pliki dbc w Mods i jak zainstalowałam ten zestaw nagrodowy, to nie było i tak go widać. Zaczęłam kombinować i mi się zapis nie chciał załadować. No więc skasowałam dane gry z Documents, żeby sobie gra od nowa pliki utworzyła. I potem znowu oddawanie tych danych z powrotem i jakoś działa, ale nie mam tego zestawu. Boję się znowu grzebać.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:54.