![]() |
Odp: Belle Rose
Cytat:
jaaak moooogłaśśśś go spiknąć z Emanuelą?i co z tego że ma fajny tyłek,Marco zachował się jak męska szowinistyczna świnia! najbardziej to lubię teraz wątek Alii i Colina.oni przynajmniej są normalnie nienormalni!i zboczeni! a Mei jest dziwadłem.tyle powiem :P |
Co za kobieta z tej Emanuelle?! Coś mi tu śmierdzi xD
No nie mogę! Ale Alia i Collin są słodcy <3 Ciekawe co powiedziała mu na uszko?! Chmmm ... :D "Odchodzę. Li Mei." - Nie no! Tym to mnie zgasiłaś ?! Ludzie, o co tu chodzi?! :( Co ty gadasz, że odcinek nudny? Odcinek jest ciekawy :) Czekam na next ! Ha! Nie mogę się doczekać :P Pozdro ; *** |
Cytat:
Cytat:
|
yaoi fan nie mogę nic powiedzieć czy masz rację czy nie :P
Nawet nie mogę powiedzieć, czy w dobrym kierunku się domyślasz :D za dużo bym zdradziła :P Libby w Marco obudziły się stare nawyki :D Gdzieś wstecz już kiedyś wspominałam, jaki miał charakterek :D A koszulkę zdjął specjalnie, no to chyba logiczne jest :P Alia i Colin ... :D w następnym odcinku będzie niezła jazda xDD Co do smsa - nic nie powiem :D A z tym bandażem zaraz poprawiam (boże jaki byk! :D) Chryziu napiszę Ci coś, zresztą wam wszystkim coś napiszę :D MARCO NIE ZDRADZI MEI! :D zapamiętajcie to :P Gwoździarka nie będzie tutaj potrzebna! ^^ I masz rację Marco zachował się jak świnia, ale tak miało być :D A to co się będzie działo w następnym odcinku (mam na myśli Alię z Colinem :D) na pewno Ci się spodoba :D:D:D Paulasia12 nie tylko Tobie coś tu śmierdzi, Kamis też coś wywęszyła :D Chcesz wiedzieć co Alia Colinowi powiedziała na uszko? :> W następnym odcinku na pewno się dowiesz :D A z Li Mei nie zdradzę wam nic! Dzięki za komentarze ;) |
Z-A-B-I-J-Ę C-I-Ę-!
Po pierwsze, zachowanie Ali jest co najmniej dziwne. Ma 16 lat a nie 23, jest jeszcze dzieckiem i każdy by wpadł na to, co się dzieje z Mei. Po drugie, MEI I MARCO NIE MOGĄ SIĘ ROZSTAĆ! Hello?! NIEEE! No weź, oni muszą być razem. Wszyscy to wiedzą. NO WEEEEEEŹ!!! Później mam nadzieję napisać coś konstruktywnego, nie wiem co mam napisać :P Wiem, to chore xD. Ale coś wymyślę... :] Edit: Okay, ogarnęłam się :P Nadal nie jestem za Alią i Colinem, ale chce wiedzieć co mu szepnęła na ucho ;]. I muszę wiedzieć, jak potoczy się dalej wątek Mei i Marco! Więc pisz szybko! :) |
Cytat:
Zboczona! A co do Li Mei... nie lubię jej już. Ciśnie mi się w palce niecenzuralne słowo, które powstrzymam... z trudem. A niech ją zdradzi! Małpa! Edit; A właściwie, po krótkim przemyśleniu srawy... niech jej nie zdradza! Coś mi sie wydaje, że to ta lalunia z sexy tyłkiem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeśli chciała, to znalazła sposób. Dowiedziała sie, jak jego laska ma na imie i wykorzystała to, zeby bzyknąć Marco.
Ranyy... dorwać kogoś numer wcale nie jest tak trudno, jak się wydaje. A może akurat była w jego pokoju jak spał? A es mógł dojść z opóźnieniem, lub mogła go wysłać wtedy, kiedy wyszła zza ściany - no bo początkowo nie było jej widać w oknie, prawda? Wysłała, odłozyła koma,wyszła do okna i all załatwione. omg! troche wyobraźni... |
Żmijko, zdajesz sobie sprawę, że w większości komórek jest napisane, od kogo jest nowa wiadomość. Pisze na przykład "nowa wiadomość od: osoba" :D:D:D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:51. |