![]() |
Odp: The Sims 3: Po Zmroku - Zdjęcia i filmy
hehe bo Tom jest faaaajny :P Jak go tylko pierwszy raz zobaczylam to sie w nim zakochalam :D.
Rodziło mi się dziecko... śmiem nawet powiedzieć że owszem jest mulatem :P nie jest aż tak czarny jak tatuś. Nicolas się nazywa :P teraz starają się o następne :P |
Mnie tam ten Tom nie kręci. Za bardzo "raperski" ma wygląd. Ja lubię spokojnych, statecznych facetów, którzy myślą tylko o żoneczkach i dzieciaczkach.
|
Cytat:
|
A w prawdziwym? ;)
|
Chyba jeszcze tak ;)
|
chyba już nie :P
jak to twierdzi moja mader "każdy facet zdradzi,gdy jakaś panna przed nim nogi rozłoży" |
Tutaj się nie zgodzę bo nie wszyscy są tacy że od razu jak jest lepsza to zmieniają .Ja akurat jestem wierny cały czas mojej jedynej :)
|
Chyba.No właśnie,teraz prawie wszyscy to tylko dyskoteki,dziewczyny co dwa dni,a gdy w ciąży jest - zostawia ją :l Taki baka ;p Ale też - ciało rzucone na łoże traci na oporze,ciało puszczone raz puszcza się cały czas ;x Dobra,żeby nie schodzić z tematu.Moja simka zmieniła image ;p potem wstawię zdjątka
|
O kurcze ale dyskusja :P Ja osobiscie z własnego doswiadczenia wiem ze kazdy facet jest w stanie zdradzic i rowniez kazda kobieta chociaz od strony kobiety zdarza się to rzadziej.:P
Jesli chodzi o simy to urodziła mi się W KOŃCU dziewczynka :P |
A dlaczego "W Końcu"? Sami faceci Ci się rodzili?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:13. |