![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
No dobra, dzięki jaja.
To teraz jak grać tymi pobranymi simami? Gdzie one powinny się znajdować? Chyba nie tutaj :/ C:\Documents and Settings\user\Moje dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3 |
Co się stanie z młodocianymi simami jeśli skasuje im szkołę?
|
Ale wymyśliłeś pytanie... pewnie się ucieszą z wolnego, a potem kurator okręgowy karze im dojeżdżać na jakieś zadupie 50 km od miejsca zamieszkania :P
|
Mam problem z NRaas master controller:(
Chcę zwiększyć umiejętność sima więć naciskam "poziom umiejętności" i nic nie wchodzi:(( Proszę o pomoc i wyjaśnienie.! |
Cytat:
|
Cytat:
na forum jest temat dot. instalowania modów, jaśniej tam jest opisane, ale trudne to nie jest, pokombinuj. Ja jaśniej nie umiem CI napisać. |
JBC. to są package ;)
I jak robić takie zdjęcia? Za pomocą póz pobranych z neta? http://img829.imageshack.us/img829/6268/linrivervi.png |
Tak, musisz pobrać z neta pozy.
|
No fajnie... Niem mogę wgrywać, odinstalowywać dodatków itp. ;/ Wcześniej się dało, a teraz nie :/ Co jest !?
(nie wiem czemu tak śmiesznie wyszedł panel ładowania), lecz włącza się on, ładuje się po jakiejś chwili zamyka, a te dodatki które chciałem zainstalować/odinstalować są tylko zaznaczone :/ Tak jakby nie działa ten panel. Nie ma końcowego panelu z sukcesem instalacji / deinstalacji. http://www.ufast.eu/pics/742453error.png EDIT! O k%#!a nie działają mi SIMS'y :O Taki sam error jak w panelu głównym. Nie robiłem żadnych aktualizacji, tylko trochę w nie nie grałem, teraz tuż po intro jak jest gdzieś 1/10 zielonego w pasku ładowania gra się wyłącza bez żadnego errora :/ Wcześniej śmigała, że miło. |
Jak poprawnie wgrać Nraas Master Controller? Wgrałam go jak inne pliki .packages,(The Sims 3/Mods/Packages ale nie ma go w grze. Tak samo jak modu na cenzurę. Inne dodatki z tego folderu (fryzury, ubrania) śmigają aż miło... Jeśli mam złą wersję to która wersja Nraasa jest kompabitylna z Pokoleniami?
Aha, i znalazłam jeszcze radę, by wgrać folder "Mods" do Simsów w Dokumentach, zrobiłam to, ale nie ma już wtedy żadnego dodatku w grze. Nraasa, fryzur itp. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:13. |