![]() |
Odp: By Trykuu.
brzydka, wrecz okropna blizna, psuje ja strasznie. =/
zwnou, gdyby nie 'dodatki', simka bylaby ladna. ma fajne usta i wlosy (kapelusz <3 ) oprocz tego ma troche za male oczy, ale jest i tak bardzo ladna... ....gdyby nie ta blizna. stwierdzam bez oceny po blizna! |
fuj, blizna jest okropna ;x
poza tym simka jest swietna, uwielbiam jej styl <3 9/10 |
blizna ble, fuj :/ po za tym te piegi mi się nie podobaj± i..nie wiem co :| po za tymsimka ładna, oceniać liczbowo nie będę
|
Re: By Trykuu.
Ludzie, wy jestescie prefekcyjni? Jest multum ludzi z bliznami wiec blizna zostaje http://psi.xaa.pl/images/smiles/0405...5263746662.png
|
Tak ale to nie prawdziwe zycie i z tego co wiem to sie robi ssimow najlepiej jak sie da, musi wszystki byc ok, a ts blizna ppprpsti jej nie pasuje. I simy to nie ludzie!! ( sory za bledy itp ale pisze na szybko na telrgonie)
|
Re: By Trykuu.
Jezeli kazy sim mialby byc jak ty mowisz perfekcyjny to bylby taki sam. Wiec tego napewno nie zobaczysz u mnie.
|
Nie mowie, ze kazdy ma byc taki sam :| Tylko ze maja byc ladne, a ta blizna po prostu szpeci ta simke. Tyle.
|
Dokładnie, blizny w simach s± FAJNE, ale tej simce po prostu nie pasuje ;D
|
Z twarzy ładna. Piegi i blizna.. zdecydowanie nie. Jestem wielk± przeciwniczk± piegów, poprostu mi się nie podobaj± u nikogo :P Jeżeli chodzi o bliznę, nie podoba mi się. Sama w sobie nie jest zła, ale zdecydowanie lepiej pasowałaby komu¶ w innym wydaniu, do tej stylizacji absolutnie nie pasuje. Nie podobaj± mi się też buty, nigdy nie byłam fank± kowbojskich akcentów i nie polubię ich choćby nie wiem jak bardzo były modne :P
8/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:32. |