TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60436)

Fatumka 01.07.2011 12:38

Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.

A to przepraszam, niestety w wyszukiwarce nie znalazłam, a przeglądanie ponad 50ciu stron to ciężka sprawa...

A opcja "przepędź"? Czy WP odejdzie i nigdy nie wróci?

anie_1981 01.07.2011 13:16

Przepędź działa chyba tak samo jak w przypadku Simów, WP powinien po prostu wyjść z pomieszczenie, gdzie akurat jest nasz dzieciak. Ale pewności nie mam.

Björk 01.07.2011 14:42

WP się obrazi, zmieni w małą lalkę i sim będzie musiał go "przeprosić" by znowu był kimś więcej niż zwykłą lalką :)

Remus Lupin 01.07.2011 14:44

Hej

Czy u was Magiczne Gnomy też się zmieniają miejsca masowo bo odkąd mam zainstalowane pokolenia to Gnomy przemeszczają się w grupach.

anie_1981 01.07.2011 18:59

U mnie jest to samo :D Nie wiem, czy wcześniej też tak było, bo przed instalacją Pokoleń nie miałam gnomów. Po prostu mnie nie interesowały. No ale te rodziny gnomów mnie zainteresowały i mam ich całe "stado", dwa gnomy z podstawki i ich dziecko-berbeć i po jednym z każdego rodzaju, poza wampirzym.

TheSims3Fan 01.07.2011 20:30

Mam pewien problem: Ja zawsze tworzę faceta i poznaje dziewczynę i zaczyna się dalsze pokolenie lecz gdy kupiłem "pokolenia" oprócz "zostania sympatią na zawsze" to nic innego nie wyskakuje mogę z nią cały dzien przyjazne zabawne i romantyczne a tam ani zaręcz ani nic poza sympatią stałą. Czy to jakiś bład czy dodali utrudnienie ?

anie_1981 01.07.2011 20:37

No nie wiem, ja mogę jakoś na pierwszej randce się zaręczać itd, ale niektórzy zgłaszają coś takiego. Po prostu muszą mieć pasek kontaktów na maksa i potem już tylko interakcje romantyczne aż do skutku. Spróbuj im wykupić nagrodę szczęścia, "Atrakcyjny sim", czy tak jakoś, to coś z ikonką magnesu, i coś ze słowem "uwodziciel" w nazwie, doszło to w Po Zmroku.

EJ70 03.07.2011 17:30

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1411541)
U mnie jest to samo :D Nie wiem, czy wcześniej też tak było, bo przed instalacją Pokoleń nie miałam gnomów. Po prostu mnie nie interesowały. No ale te rodziny gnomów mnie zainteresowały i mam ich całe "stado", dwa gnomy z podstawki i ich dziecko-berbeć i po jednym z każdego rodzaju, poza wampirzym.

U mnie chyba coś z tymi gnomami nie gra. W ogrodzie mam już pełno nagrobków, ale potomstwa doczekać się jakoś nie mogę.
Anie_1981 ty je znajdujesz, czy kupujesz? Może te kupione się nie rozmnażają (w co wątpię).

Lubie 03.07.2011 17:44

Ja kupiłem te gnomy, i mi się "rozmnożyły" . Tylko dałem je w prezencie, z myślą, że ten sim je będzie miał w wyposażeniu, a tu... BUM... Straciłem rodzinkę gnomów. ;[

suomii 04.07.2011 11:08

z tego co czytałam, to wielu z was tak miało, otóż chodzi o szkołę z internatem:
mój sim zapisał córkę w piątek i pisało bla bla bla transport przyjedzie w niedzielę o którejśtam. ale nie przyjechał :/ no i jest poniedziałek godzina 9 a moja simka nie może iść do żadnej szkoły. normalnie siedzi w domu i się bawi ktoś gdzieś poradził żeby wypisać, ale klikam na komputerze i telefonie i nadal nic :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:06.