TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Mamełe 28.08.2013 14:22

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:

Napisał Alexandra (Post 1750960)
No ale kurde, te emocje zaczynaja mieć trochę złe wplywy... chociażby jeśli chodzi o 'stwórz styl'. Albo jak ktoś ubierze czarną bluzkę to jest najmsutniejszy człowiek świata...

Pewnie będzie szczęśliwy, jeśli czarny to będzie jego ulubiony kolor.

Mroczny Pan Skromności 28.08.2013 14:45

No oby, bo jeśli będzie taki stereotypowy model: czarny - zły, biały - dobry, to nie kupuję :P

Agor-ia 28.08.2013 14:48

O ile czwórkowy sim będzie miał swój ulubiony kolor ;) Chociaż pewnie tak, jeśli ma to wpływać na jego nastroje, ale wtedy też powinna być możliwość wybrania znielubionego koloru. Tak, żeby sim czuł się np. szczęśliwy w czerni, zły w różu, a reszta kolorów byłaby neutralna.

Cytat:

Napisał Mroczny Pan Skromności (Post 1750999)
No oby, bo jeśli będzie taki stereotypowy model: czarny - zły, biały - dobry, to nie kupuję :P

Już wystarczy, że chcą zrobić podział na dobre/złe cechy :rolleyes: A przecież jest sporo cech, których po prostu się nie da tak sklasyfikować.

wera963852 28.08.2013 16:55

Jeśli sim miałby mieć zapisany kolor którego nie lubi, to zapewne wyglądało bo to, że w pomieszczeniu znajduje się mało istotny wazonik tego koloru, a sim już wielce niezadowolony :P

Ciekawe czy te emocje w ogóle będą jakieś cudowne czy coś skoro tak o nich często mówią ;p bo może się okazać, że będą się różnić kilkoma detalami od poprzednich części. Zabierając funkcję tworzenia własnego stylu, popełnili spory błąd. Ciekawe czym będą się zachwycać w kolejnych wiadomościach ;) Co do grup wiekowych - bo niektórym wielce przeszkadza etap życia młodego dorosłego - może najlepszym rozwiązaniem będzie dziecko/dorosły jak w 1? :D

Agor-ia 28.08.2013 17:45

Cytat:

Napisał wera963852 (Post 1751029)
Jeśli sim miałby mieć zapisany kolor którego nie lubi, to zapewne wyglądało bo to, że w pomieszczeniu znajduje się mało istotny wazonik tego koloru, a sim już wielce niezadowolony :P

Ale z drugiej strony, gdyby miał zapisany tylko ulubiony kolor, to pewnie chciałby mieć wszystko w tym kolorze. Koniec, kropka :P

Cytat:

Napisał wera963852 (Post 1751029)
Ciekawe czy te emocje w ogóle będą jakieś cudowne czy coś skoro tak o nich często mówią ;p bo może się okazać, że będą się różnić kilkoma detalami od poprzednich części. Zabierając funkcję tworzenia własnego stylu, popełnili spory błąd. Ciekawe czym będą się zachwycać w kolejnych wiadomościach ;) Co do grup wiekowych - bo niektórym wielce przeszkadza etap życia młodego dorosłego - może najlepszym rozwiązaniem będzie dziecko/dorosły jak w 1? :D

Ja, po zastanowieniu, wymodziłam 10 grup wiekowych, czyli dwa razy więcej, niż będzie :P

ajditia 28.08.2013 18:01

Re: Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:

Ja, po zastanowieniu, wymodziłam 10 grup wiekowych, czyli dwa razy więcej, niż będzie :P
Daj te mody! :D

Gio 28.08.2013 18:13

U mnie czwórka budzi bardzo mieszane uczucia :D
Najpierw, jeszcze przed pierwszymi newsami, świeżo po zapowiedzi byłem mega podjarany. Potem pokazali pierwsze obrazki i pfff... nie lubię :P Potem był ten cały simscamp, jakieś nowości i w ogóle, znowu się podjarałem. A teraz stwierdzam, że jednak nie na to czekałem, a te wszystkie emocje tak skomplikują grę, że już nie będę w stanie utrzymać w ryzach przyzwoitości żadnej większej rodzinki :| Jedyne co mi się podoba to to, że simy wreszcie będą miały pamięć i będą kojarzyły simów i relacje, jakie kiedyś ich łączyły! tylko żeby to nie działało znowu przesadnie - że rozwodnicy się nienawidzą czy coś takiego :P Ostatnia nadzieja w dużym mieście, bez żadnych króliczych nor no i w rozbudowanym trybie budowania. Chce tam mieć cały constrainfloorelevation w łatwych do użycia suwaczkach! :D

Katerina 28.08.2013 18:22

Też zaczynam mieć duuże wątpliwości co do tej gry... Sim lubi różowy? ma różowe gacie i jest happy. Zmieniam gacie na żółte - depresja. Przynajmniej mam nadzieję, że aż tak tego nie spierdzielą.
@up - idź robić Tuckerów, a nie się wypowiadasz tutaj! :D

Gio 28.08.2013 18:46

@up: napisze człowiek sobie raz coś na forum i od razu kosa. :D całe życie pod górę :p

Na szczęscie na horyzoncie jest dobra alternatywa do simsów - gta v :D Ostatnio sobie zadałem wlasnie takie pytanie - dlaczego wciaż tkwie przy simach, skoro doprowadzają mnie momentami do szału? to chyba przez sentyment i setki godzin spędzone nad każdą z częsc. To chyba taka miłość mimo wszystko :D

anie_1981 28.08.2013 18:59

Miłość bywa trudna... :P A ja stale sobie obiecuję, że nie zakocham się w czwórce!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:28.