![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
|
No oby, bo jeśli będzie taki stereotypowy model: czarny - zły, biały - dobry, to nie kupuję :P
|
O ile czwórkowy sim będzie miał swój ulubiony kolor ;) Chociaż pewnie tak, jeśli ma to wpływać na jego nastroje, ale wtedy też powinna być możliwość wybrania znielubionego koloru. Tak, żeby sim czuł się np. szczęśliwy w czerni, zły w różu, a reszta kolorów byłaby neutralna.
Cytat:
|
Jeśli sim miałby mieć zapisany kolor którego nie lubi, to zapewne wyglądało bo to, że w pomieszczeniu znajduje się mało istotny wazonik tego koloru, a sim już wielce niezadowolony :P
Ciekawe czy te emocje w ogóle będą jakieś cudowne czy coś skoro tak o nich często mówią ;p bo może się okazać, że będą się różnić kilkoma detalami od poprzednich części. Zabierając funkcję tworzenia własnego stylu, popełnili spory błąd. Ciekawe czym będą się zachwycać w kolejnych wiadomościach ;) Co do grup wiekowych - bo niektórym wielce przeszkadza etap życia młodego dorosłego - może najlepszym rozwiązaniem będzie dziecko/dorosły jak w 1? :D |
Cytat:
Cytat:
|
Re: Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
|
U mnie czwórka budzi bardzo mieszane uczucia :D
Najpierw, jeszcze przed pierwszymi newsami, świeżo po zapowiedzi byłem mega podjarany. Potem pokazali pierwsze obrazki i pfff... nie lubię :P Potem był ten cały simscamp, jakieś nowości i w ogóle, znowu się podjarałem. A teraz stwierdzam, że jednak nie na to czekałem, a te wszystkie emocje tak skomplikują grę, że już nie będę w stanie utrzymać w ryzach przyzwoitości żadnej większej rodzinki :| Jedyne co mi się podoba to to, że simy wreszcie będą miały pamięć i będą kojarzyły simów i relacje, jakie kiedyś ich łączyły! tylko żeby to nie działało znowu przesadnie - że rozwodnicy się nienawidzą czy coś takiego :P Ostatnia nadzieja w dużym mieście, bez żadnych króliczych nor no i w rozbudowanym trybie budowania. Chce tam mieć cały constrainfloorelevation w łatwych do użycia suwaczkach! :D |
Też zaczynam mieć duuże wątpliwości co do tej gry... Sim lubi różowy? ma różowe gacie i jest happy. Zmieniam gacie na żółte - depresja. Przynajmniej mam nadzieję, że aż tak tego nie spierdzielą.
@up - idź robić Tuckerów, a nie się wypowiadasz tutaj! :D |
@up: napisze człowiek sobie raz coś na forum i od razu kosa. :D całe życie pod górę :p
Na szczęscie na horyzoncie jest dobra alternatywa do simsów - gta v :D Ostatnio sobie zadałem wlasnie takie pytanie - dlaczego wciaż tkwie przy simach, skoro doprowadzają mnie momentami do szału? to chyba przez sentyment i setki godzin spędzone nad każdą z częsc. To chyba taka miłość mimo wszystko :D |
Miłość bywa trudna... :P A ja stale sobie obiecuję, że nie zakocham się w czwórce!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:28. |