TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Księga Skarg i Zażaleń (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65363)

konformistyczny lodzik 26.02.2015 20:21

Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Moja droga, ja jestem w stanie nawet pokazać się na rozmowie video :) dlatego proszę Cię, nie mów mi, że nie jestem w stanie udowodnić mojej niewinności - tylko inni odrzucają moje propozycje.

Meryam 26.02.2015 20:22

No to nie kieruj się tym, że odrzucają propozycję, tylko im to zaprezentuj...

Kenny McCormick 26.02.2015 20:23

Co to za problem raz z mobilnego neta drugi raz z domowego wifi...

Pink Panther 26.02.2015 20:23

Cytat:

Napisał Meryam (Post 1850049)
I zawsze, gdy oskarżony nie ma dowodów na swoją niewinność, uznawany jest za winnego.

Ale ciężar dowodu spoczywa na powodzie. Nie ma też niepodważalnych dowodów na winę lodzika, a wątpliwości rozstrzyga się na korzyść oskarżonego :|

konformistyczny lodzik 26.02.2015 20:23

Cytat:

Napisał Meryam (Post 1850055)
No to nie kieruj się tym, że odrzucają propozycję, tylko im to zaprezentuj...

skoro sami nie chcieli widzieć innego rozwiązania poza wychodzeniem z tego tematu to co?

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1850057)
Ale ciężar dowodu spoczywa na powodzie. Nie ma też niepodważalnych dowodów na winę lodzika, a wątpliwości rozstrzyga się na korzyść oskarżonego :|

to, to! dokładnie ostatnia linijka :)

La Tortura 26.02.2015 20:24

Marta, proponowaliśmy i proponujemy nadal rozmowę na skypie, moge nawet podać mojego skype'a jak ktoś chce...

@down
Cytat:

Ok, a takie niedyskretne pytanko... kaczucha mówi, żebyśmy tego nie rozważali w kategorii "konfy", po czym ty piszesz w sprawie dotyczącej tylko lodzika/Altka, że WY proponujecie rozmowę. Coś tu nie halo chyba
joo, zgadzam się, mój błąd :okay:

Meryam 26.02.2015 20:26

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1850057)

Teoretycznie tak. Praktycznie sprawa wygląda trochę inaczej, gdy oskarżenia wysuwa kilka osób przeciwko jednej. Każda ma dowód, ale każdy z tych dowodów nie jest niepodważalny. Pytanie tylko jaki jest dowód strony przeciwnej na swoją obronę?
Tu nie ma wątpliwości, który dowód wskazuje na niewinność albo na winę. Są dowody wskazujące na winę, nie ma przeciwwagi. Takie wątpliwości nie są rozstrzygane na korzyść oskarżonego. Gdyby był przeciwstawny dowód, owszem, wtedy sprawa wyglądałaby inaczej. Ale jest brak tego dowodu po stronie przeciwnej.

konformistyczny lodzik 26.02.2015 20:27

Pani sędzio, cały czas chcę dać dowód, ale powtarzam, że nikt z adminów nie wyraża chęci współpracy :)

Meryam 26.02.2015 20:28

Cytat:

Napisał Ata (Post 1850059)
Marta, proponowaliśmy i proponujemy nadal rozmowę na skypie, moge nawet podać mojego skype'a jak ktoś chce...

Ok, a takie niedyskretne pytanko... kaczucha mówi, żebyśmy tego nie rozważali w kategorii "konfy", po czym ty piszesz w sprawie dotyczącej tylko lodzika/Altka, że WY proponujecie rozmowę. Coś tu nie halo chyba ;)

Lodzik... To nie dostarczaj dowodu adminom, tylko nam, jako społeczności forum.

konformistyczny lodzik 26.02.2015 20:29

Cytat:

Napisał Meryam (Post 1850063)

Lodzik... To nie dostarczaj dowodu adminom, tylko nam, jako społeczności forum.

a to Wy decydujecie, czy oni? :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:09.