TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia IV (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67340)

Malfurion 26.09.2014 21:10

Odp: Forumowa Mafia IV

Przeczuwalem, ze mafia zalatwi kogos, kto byl za tym, zeby glosowac na mnie. Zabijanie mnie bylo bez sensu, bo przeciez i tak mieszkancy sa przeciwko mnie. Zmarnowali by tylko glos...
Mam tylko nadzieje, ze nie dacie sie zmanipulowac ;)

Diana 26.09.2014 21:10

Tego się nie spodziewałam :O

Słodki Pan Ciastek 26.09.2014 21:10

Agata! Mówiłem, żebyś się trzymała głupia xD Miałaś na siebie uważać :( Nie bo Ciastka nikt nie słucha :"(

Cytryśnia 26.09.2014 21:11

wow, rzeczywiście była niewinna .__.

Cytat:

- Ktoś mi grzebał w samolocie – odpowiedziała. – Wysiadła hydraulika i elektryka.
eej... Ale to taki ktoś ktoś, a nie że ktoś ja Ktoś... powinnam chyba jednak zmienić ten nick .-.

Ale to nie ma sensu, najpierw giną "ciszki", a teraz osoba aktywna. Mafia chyba sobie robi rosyjską ruletkę xd

Luna 26.09.2014 21:12

Straciliśmy Atę[*].Szkoda bo była dość aktywna, różniła się od wcześniejszych ofiar.

konformistyczny lodzik 26.09.2014 21:13

a mi się wydaje, że zabijają osobę, która chciała głosować na jednego z nich. bo zobaczcie, Ata chyba pierwsza dała pomysł Genesis'a, a on jeszcze teraz napisał takie coś - no przepraszam bardzo... : o

Cytat:

Napisał Genesis (Post 1834181)
Przeczuwalem, ze mafia zalatwi kogos, kto byl za tym, zeby glosowac na mnie. Zabijanie mnie bylo bez sensu, bo przeciez i tak mieszkancy sa przeciwko mnie. Zmarnowali by tylko glos...
Mam tylko nadzieje, ze nie dacie sie zmanipulowac ;)

LepkiePaluszki23 26.09.2014 21:14

Mi się wydawało, że mówiąc iż Juliet i jeszcze kilka tam osób jest niewinnych Ata jest w mafi, ale z tego co widzę jest inaczej :/
Teraz naprawdę nie wiem co myśleć.

Malfurion 26.09.2014 21:15

Cytat:

Napisał konformistyczny lodzik (Post 1834187)
a mi się wydaje, że zabijają osobę, która chciała głosować na jednego z nich. bo zobaczcie, Ata chyba pierwsza dała pomysł Genesis'a, a on jeszcze teraz napisał takie coś - no przepraszam bardzo... : o

I robisz wlasnie to, czego chce mafia :)

Luna 26.09.2014 21:16

Cytat:

Napisał Ktoś
Ale to nie ma sensu, najpierw giną "ciszki", a teraz osoba aktywna. Mafia chyba sobie robi rosyjską ruletkę xd

mówiłam, że mafia zabija losowe osoby a my się nawzajem oskarżamy i zastanawiamy się dlaczego akurat on/ona XD

Słodki Pan Ciastek 26.09.2014 21:22

Cytat:

Napisał GenesisoMafoza (Post 183418)
. Zabijanie mnie bylo bez sensu, bo przeciez i tak mieszkancy sa przeciwko mnie. ;)

ZARAZ, zaraz! Co to ma znaczyć koleżko. Teraz to mi podpadłeś. Nie bądź taki pewien, że długo pożyjesz. Może za te słowa mnie zabijesz?! Jeśli jutro zginę, a ty nie to.... Skoro z mafią masz takie dobre stosunki, że cię ratują to do nich wstąp. Agata dobrze zrobiła, że na cb zagłosowała.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:30.