![]() |
Nie wiem... Ale skoro w 24 godziny wysyłają;) Wg. mnie powinnaś zamówić jak już kurierem, ale nie jestem przekonany o tym... Kupuję w nim pierwszy raz;) Ale wiem, że jest wspaniały:D
|
Cytat:
|
Nie! Proszę! Tylko nie zdjątka:P Nie chcę widzieć czegoś co będę miał za chwileczkę;) No, ale to nie odemnie zależy czy chcesz czy nie;) A co tam niech inni mają radochę;)
|
Taki mądry :DD - Ja bede miał dopiero 15 :( wujek niech sie pośpieszy z tym wysłaniem!
|
A ja będę mieć jutro... :P. Bosh.... Już nie mogę sie doczekać..... Wrr... Ja chcę jutro... O taak ! :D
|
Ja też się napaliłam na jutro, ale boję się, że w empiku (Białostockim) mogą jeszcze nie sprzedawać, bo w końcu premiera dopiero w piątek... :( Mam jednak nadzieję, że już jutro uda mi się zagrać w nocne życie. ;)
|
Jak znam życie to w poznańskim też nie będzie... a propo jest ktoś z poznania kto ma zamiar jechac jutro do empiku??????
|
Cytat:
http://motley.intercon.pl/simy.html |
Byłem dziś w Media Markcie i nie było ale na pytanie kiedy będzie dostałem odpowiedź: "Jeszcze dziś. Jeżeli dostaniemy dziś dostawę. Około południa"
|
Do jasnej ciasnej to kiedy nocne zycie wyjdzie?! dzisiaj,jutro czy 16 w dniu zapowiaedzianej premiery?!?!?! bo ja juz zgłupiałam :O
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:47. |