![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Przy okazji.Ja nie potrfie zaznaczyc tej opcji...dlaczego??Jest "szara":/
Nigdy nie było zadnych filmikow ani nic.A bardzo,bardoz chciałbym zobaczyc :(:( |
Cytat:
aczkolwiek wiem, że przy pierwszej instalacji simsów 2 miałam wszystkie opcje graficzne na "kolorowo", przy kolejnej jdna zmieniła się na szarą. ale to chyba głupota przeinstalowywać grę, zwłaszcza, iż nie wiadomo jakie to przyniesie efekty. |
Dzięki Rainne! jesteś super. Już niedługo moje pierwsze fotostory!!!! :D :D :D :D :D :D :D (Nareszcie)
|
Czy ktoś wie jak zakładać tematy?Bo jetem tu nowy :smilea:
|
Cytat:
EDIT: :witaj: |
Siemka! Mam Kłopot z Pewnym Kodem... Chcialabym WIedzieć Czy Kod "intProp maxNumOfVisitingSims" Działa w Sims Na Studiach... Wpisywałam Go Na Różne Sposoby i Niestety Na Przyjęcie Moge Zaprosić Tylko 2 Simów :con: ... Ktoś Wie Jak Sie Go Wpisuje Poprawnie???
|
Błagam pomuszcie!!!
Czy do the sims na studiach tzeba miec the sims2?? prosze odpiszcie na : [email protected] lub na gg: 6768088 !!!!!!!!!
:1smutny: :( :| |
Do KaŻdego Dodatku PodstawĄ Jest The Sims 2!
|
poprostu mnie trafia :/
mam orginalne the sims 2 na studiach, wszystko jest ok nigdy nie miałam problemów, az tu nagle pieknego słoneznego dnia przestały mi się wczytywać zawody typu sława, artysta itd (wszystkie z TS2 na studiach...) co jest?!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:30. |