TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Gwiazdowe Telenowele.. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3221)

Zong 11.07.2004 21:03

Basieńko C. Mam pomysł na ciąg dalszy "C.G.", ale mi się nie chce pisać. Kiedyś napiszę. :P

she 12.07.2004 08:41

O rany!! Jak ja tu długo nie byłam!! Przez 2 tygodnie byłam na koloniach i teraz z chęcią wracam na to forum!! Zaraz..... muszę sprawdzić co ja napisałam w swoim opowiadanku. A.. już wiem to dalszy ciągt:

"Upadki i Przebudzenia" cz.12

Obudziła się na swojej kanapie w salonie i natychmias poszła do sypialni. zastała tam jak zwykle policję i dziennikarzy. - Przetransportujemy panią w jakieś bezpieczne miejsce. Jeśli zostanie pani tutaj grozi pani wielkie niebezpieczeństwo.
czy ma pani jakąś rodzinę lub znajomych u których mogłaby pani zamieszkać przez ten czas póki sprawca nie zostanie zchwytany? - Zapytał jeden
z policjantów. - Nie... to znaczy mam jedną znajomą , ale ja jej nie znam prawie i niewiem czy się zgodzi i wiem tylko o niej tyle gdzie mieszka. - Odpowiedziała.- Zostanie powiadomiona i zobaczymy co z tego wyniknie.- Znowu odpowiedział policjant i podszedł do reszty. Po godzinie udało się dodzwonić do znajomej , która wibiła jej szybę w salonie i usłyszała:

A Zgadza się bez namysłu

B Także i ona została zamordowana

C Wykręca się i w końcu nie zgadza.

put_to 12.07.2004 09:01

ALe fajne są wogóle te sims Gwiazda bo wy tak gadacie o jakiś historyjkach a nic o tych simsach :huh:

she 12.07.2004 09:25

Jak chcesz gadać o czym innym to wejdż na inny temat , to proste. Nie będę Ci robić zbędnych wykładów put_to , ale się nie czepiaj. (bez obrazy)

Zong 12.07.2004 10:55

put to ten temat to "Gwiazdowe telenowele". Ico? Nie są może telenowele? A może nie gwiazdowe?

Medishon A.

CIEMNA GWIAZDA odc.14
....Weszła grupa dziewczyn-kochanek Tomka i poprosiły o autografy.
Aneta szybko napisała parę autografów, choć była zmęczona uważała, że "SŁawa nie obława, raz przyszła, trzeba ją wykorzystać, może nie przyjść drugi raz".
Później cała grubka wyszła, ale usłyszała cienki głos "Jeszcze nasz zobaczysz i to tutaj". Poznała go odrazu. Była lekko przerażona, a gdu zobaczyła piękną wysoką brunetkę o długich włosach i pięknych oczach, która położyła się na łóżku obok niej kompletnie nie wiedziała co robić.
-Dzień dobry-powiedziała brunetka-Nazywam się Karolina Thomson.Pani tu leży od rana, tak?
-Tak...-powiedziała Aneta-A pani..?
-Ja leżę już pół miesiąca. Nie ma pani pojęcia jakie to przyjemne. Codziennie mój mąz Tomek przychodzi tutaj o 14.00 i wychodzi o 16.30. Przed chwilą tu był.
Aneta była już pewna. To żona Tomka. Tak, go nie było ostatnio w domu w tych godzinach.
-A na co pani leży?
-Jestem w ciąży.-Karolina powiedziała to z dumą, a Aneta omal nie dopstała kolejnego zawału-To będzie już moje trzecie dziecko. W końcu już jestem 20 lat z Tomkiem, a od 15 lat mamy ślub.
-Pani...Czy pani..jest bogata?
-Nie mąż zarabia wyjeżdza. Bardzo go kocham.
-Wiem...Ze..tego...nie powinnam.....mówić...pytać...się o to...ale
-Dlaczego pani tak wolno mówi?
-Miałam...zawał....Ile...pani ma..lat?
-30, a pani?
-25..

Nagle.....

A. Wszedł Tomek z pięknym bukietem najcenniejszych róż
B. Aneta dostała kolejnego zawału serca
C. Wszedł lekarz i chciał porozmawiać z Anetą na osobności
D. Weszła Alinka
E. Wszedł Mark (reżyser)
F. Wszedł Karol (szofer)

Jesteście zaskoczeni, że aż do F? Proszę was napiszcie co wybieracie..

Basieńka 13.07.2004 09:29

Zonq A

Zong 13.07.2004 19:22

Najcenniejszych? Trochę głupio to napisałam. :P Raczej najpiękniejszych.

dona 14.07.2004 10:14

Przepraszam ,ale do końca nie dokoncze mojej historyjki jest za głupia :D

she 14.07.2004 14:47

No głosujcie też na mnie!(moje opowiadanko)

Zong 14.07.2004 22:59

Napisałam już Medishon A!!!!!!
A co u mnie wybieracie??

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:47.