TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Zwierzaki - Macie pytania? Zadawajcie je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=33961)

nmin 16.01.2010 20:53

Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!

zelkam, bez przesady... Kupiłam kiedyś u osoby, która miała same pozytywy, taki zestaw:
-podstawa
-cztery dodatki
-siedem akcesoriów
-jakiś nieoficjalny dodatek do tworzenia ciuchów, Fashion Factory czy coś

I za całość wylicytowałam chyba 177,50, o ile dobrze pamiętam. To było jeszcze przed wyjściem TS3, ale ceny dwójki już spadały. 150 za używaną podstawę, wydaną kilka lat temu? 70 złotych za używany dodatek, gdy ja kupowałam w tym roku dwa nowe za niespełna 50, bo takie są teraz ceny, a używane za 20-parę? Daj spokój ;)
Skoro tytuły są podane po angielsku, to pewnie w dodatku są to zagraniczne wersje, a one tym bardziej będą tańsze... PatuU97, upewnij się, czy jest tam polska wersja językowa, TS2 jest chyba multilanguage.

PatuU97 16.01.2010 21:25

Nom upewniłam się. Jest polska wersja. :)

Searle 21.01.2010 14:50

Chciałabym zapytać dla pewności :
Wraz z dwójką emerytów mieszkają dwa koty. Ci emeryci niedługo umrą. Czy po koty przyjedzie ktoś z ośrodka "Przygarnij mnie" i je zabierze, i czy potem moje simy będą mogli je z tego ośrodka na powrót przygarnąć?

nmin 21.01.2010 16:25

Tak, zwierzaki zabrane przez policję pojawią się w oknie wyboru zwierzaka i można je będzie bez problemu kupić.

Searle 22.01.2010 10:32

Dzięki nmin.
Teraz zauważyłam, że podobną sytuację mam w innej rodzince, z tym, że mają oni papugę. Co się stanie po ich śmierci z tym zwierzakiem?

milena182 22.01.2010 14:41

pewnie zdechnie z gloodu ;/

nmin 22.01.2010 17:33

Papuga jest raczej elementem wyposażenia, obiektem... Takiej sytuacji nigdy nie miałam, ale jeśli Twoi Simowie emeryci znają się z tymi, którzy mieliby papugę zabrać, to może po prostu w ostatnich dniach życia umów ich ze sobą i daj klatkę z papugą w prezencie? Tylko nie wiem, czy da się pełną klatkę włożyć do plecaka (pustą, po zdechlaczku, da się na pewno).

Elajza 24.01.2010 16:46

Cytat:

Napisał Searle (Post 1195242)
Dzięki nmin.
Teraz zauważyłam, że podobną sytuację mam w innej rodzince, z tym, że mają oni papugę. Co się stanie po ich śmierci z tym zwierzakiem?

Będzie opcja podobna do opłakuj i można ją do kubła wywalić i chomika też.

Bartas16 27.01.2010 19:38

Siemka wszystkim, mam pytanie otóż w dodatku The Sims 2 : Zwierzaki nie mogę dostać się do tej dzielnicy specjalnej. Czemu i jak zrobić aby było dobrze?

nmin 27.01.2010 20:06