![]() |
Odp: Co sądzisz o tym forum ?
Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł, żeby wypromować OJSG i FS (w szczególności to pierwsze). Pamiętam, jak jeszcze tej wiosny prawie codziennie pojawiały się nowe odcinki w OJSG, a teraz to nic :(
Szkoda, bo bardzo lubiłam czytać (i komentować, w przeciwieństwie do niektórych) historie ze zdjęciami z simsów, zwłaszcza z trójki, bo OJSG z TS3 wychodzą bardzo fajnie. :3 |
Nikt już nie pamięta o założonej przeze mnie grupie dla twórców i czytelników OJSG? ;o
O ile się nie mylę, podobna jest też dla "fanów" FS. Jeśli chodzi o pomysł Caesuma, bardzo mi się takie recenzje podobają, ale jedna osoba by tego nie ogarnęła na bank. Może lepiej opisywać jedynie najpopularniejsze od ostatniego wydania FTS Newsletter historie? |
Cytat:
po 2. ten pomysł ma taką wadę, ze jedna osoba ma swoje, własne zadanie, innemu może się to podobac albo nie, |
Cytat:
Ewentualnie można opisywać te najnowsze i najmniej popularne (znaczy, z najmniejszą ilością komentarzy), bo popularne i komentowane historie reklamy chyba nie potrzebują. |
Cytat:
Ale ogólnie do pomysłu z recenzjami jestem pozytywnie nastawiona. Tylko żeby nie było jakieś faworyzacji :) |
Kędziorek, mówiąc "lepsze" i "gorsze" miałem na myśli obraz oJSG, gdzie odcinki pojawiają się systematycznie, są ciekawe, zdjęcia profesjonalnie wykonane, używane jakieś pozy, dodatki itd - po prostu pełen profesjonalizm oraz odcinki, które mają parę błędów itd., i nie są jakoś bardzo wciągające pod względem fabuły.
Aczkolwiek rzeczywiście wiele historii z OJSG to małe FS. |
Wiecie co... Kiedyś (w sumie już dość dawno temu...) myślałam o tym, żeby akurat działy FS i OJSG promować na fb naszego forum. Potem niestety nie miałam na nic czasu i w końcu pomysł mi umknął... Może jednak do niego powrócę ;). Kędziorek zaoferowała pomoc. A jak bym jednak dalej miała problem z czasem z powodu natłoku obowiązków, to może się jeszcze ładnie uśmiechnę do Myrtka :P.
|
A może jakieś konkursy typu zeszłorocznej "Wielkiej Gali OJSG" zachęcałyby użytkowników do pisania? Tylko musiałaby być organizowane w miarę systematycznie.
|
Cytat:
Tak czy inaczej pomysł z promocją obydwóch działów bardzo dobrym, mam nadzieję, że się przyjmie ;P |
Ja oczywiscie forever alone :cry: :P
Pomysl z promocja tych dzialow (szczegolnie FS) jest moim zdaniem dobrym pomyslem, ale mysle, ze na dluzsza mete nie wplynie to na ilosc komentarzy. Ludzie maja tendencje do pisania ich w nowych historiach i wraz z postepem fabuly, ilosc opini spada. Ludziom nie chce sie ich pisac, poprostu. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:12. |