![]() |
Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!
Cytat:
Nie mogę się doczekać aż pójdę do swojego domu i zainstaluje ten dodatek ;) Sub-Zero - ja bym się zemściła. |
Cytat:
|
ludize, czy wszystkie wiedźmy mają cielesne udziwnienia?? w sensie, że te ciapki, albo są zielone? i czy wszystkie wiedźmy się świecą? nawet jeśli się je ubierze w zwykłe ciuchy?? i jeszcze czy komuś udało się przywołąć kota widmo??
|
Cytat:
|
Nie mogę się doczekać, kiedy przyjdzie mi ten dodatek :D Jutro chyba powinien być... A tak w ogóle, mam jedno pytanie do szczęśliwych posiadaczy OŻ:
Czy sim stający się np. złą wiedźmą, porzuca swój dotychczasowy wygląd na cześć zielonej skóry i czarnej sukni z kapeluszem, czy poprostu może władać magią bez konieczności takiej drastycznej przemiany? |
A ja znalazłam błąd - bo napisali, że aby zmienić wysokość rzeczy wiszących wciskać Ć i ń, a trzeba [ i ].
Mam nadzieję, że komuś się to przyda ;) A i już umieściłam własna kamienicę w temacie domy the sims 2 - jakby kto był ciekawy, jak wygląda OŻ... |
Ja nie mogę wciskać ć, bo mi się minimalizuje gra i jestem na pulpicie :(...
|
czy to prawda że OŻ potrzebuje aż 1 GB pamięci RAM?
|
monialka a czy masz sterowniki do karty ATI?
|
Cytat:
Nawet u złych wiedźm poprostu, zamieniając się w wiedźme zmienia strój i kapelusz, a gdy będzie sie uczyć czarnej magii to po jakimś czasie simowi robi się zielona skóra. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:05. |