![]() |
Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !
Nie mam czasu wolnego na kompie-brak miejsca.
Mam tylko Podróże i Osiedlowe Życie. Popytam Bjork, ale dzięki za chęci :) Edit: Próbowałam zainstalować RiO i wyskoczył mi komunikat, że OŻ moze źle działać więc zrezygnowałam.I nic. |
Dagi - taki komunikat zawsze wyskakuje przy instalacji nowego dodatku :)
Możesz wyciągnąć z Folderu Moje Dokumenty cały podfolder EA Games i uruchomić grę ponownie - wtedy powstaną nowe otoczenia. A później zamienić wszystkie na te poprzednie oprócz Jaskini Pokrzyku :) |
dzięki Bjork :)
Bałam się tego usuwania folderu Jaskini :] |
a mam pytanko.pewnie się to pytanie powtórzyło ale nie chce mi się szukać na około 70 stronach.
a i jeszcze coś w tym muzeum był "żywy posąg" on dochodzi w czasie wolnym czy osiedlowym życiu?[IMG]http://i40.************/xcskgg.jpg[/IMG] |
Polecam wyszukiwarkę, o tutaj: http://forum.thesims.pl/search.php
Ona naprawdę nie gryzie :) |
Kaja13- kociołek i tę książkę (bo różdżki nie ma) dostajesz od wróżki (lub kogo kolwiek od kogo uczyłaś się magii)
Ten "żywy posąg" dochodzi w Osiedlowym Życiu i kupisz go tylko jak będziesz budować parcele publiczną. Mam nadzieję, że pomogłam :) |
Nawet nie musisz kupowac-jak cie zamienisz w wiedźmę to dostajesz kocioł i księge w "plecaczku" wystarczy wyjąc :D
|
ooo dziękuję bardzo ;)
a jeszcze jedno...bo jak tak gadałam z tą wróżką to miałam z nią już status przyjażni ale i tak nie było żadnej opcji żeby mnie uczyła magii lub coś w tym stylu tylko po jakimś czasie odleciała ;/ to co mam zrobić? |
Z tego co wiem, sim i czarodziej(ka) muszą bardzo się lubić.
|
Ajloneczka-Przecież napisałam, że DOSTAJE, a nie KUPUJE
Rada na przyszłość: Czytaj uważniej |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:38. |