![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Dziwne, mój Sim ma za plecami ocean, a jak daję mu opcję wędkuj od razu biegnie w to miejsce, nie pokazują się żadne opcje... muszę to zaraz sprawdzić. :)
|
Bo jak dasz mu wędkuj, to wtedy nie ma tych opcji, pojawiają się tylko jak karzesz mu podejść tam. W innych sytuacjach sim automatycznie dostosowuje prędkość do odległości :)
|
Cytat:
a co do kleptomanii, ukradłam w galerii sztuki kilka obrazów, z domu jakiegoś sima nie było tej opcji z podłogą :P szkoda :D a jeszcze jedno pytanie ! Da się zmienić ubranie sima? zauważyłam, że nie ma żadnych sklepów z ciuchami w mieście i się zdziwiłam |
W TS3 nie ma takich sklepów. Wszystkie ciuchy masz od razu w szafie/komodzie. Kliknij na nią, a potem wybierz opcję "zaplanuj strój".
|
Próbował ktoś zobić bezdomnego? Da się w ogóle zrobić, czy też nerwus grzebiący w śmietniku z trailerów gry to tylko chwyt reżyserski twórców?
|
Cytat:
teraz juz wiem ;))) |
Po prostu kupujesz pustą parcelę i całymi dniami wędrujesz po mieście... A takie potrzeby jak spanie, jedzenie, korzystanie z toalety i zaspokajanie paska higieny, wykonujesz po prostu u sąsiadów :D
|
A i grzebać w śmieciach u sąsiadów też się da, bo mój grzebał sim, tylko nie wiem czy każdy może czy trzeba mieć jakąś cechę odpowiednią :P
|
mam dwa pytania:
- kiedy pojawi się opcja zaręczyn i małżeństwa u moich dwóch zauroczonych sobą Simów? - gdzie wgrać dodatki z internetu - ubrania, fryzury i nową okolicę? |
Na Vh1 rekalmowali ts3 i był filmik ze sobie sąsiedzi kradna to prawda?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:29. |