![]() |
Odp: Simy (TS3) by marandile
U Claudii usta mogły by być szersze. :) Poza tym idealna. ;) 9/10
U Noelle zmieniłabym brwi. Te jakoś mi nie pasują. Simka jest urocza, krótko mówiąc. :D 9/10 |
No nie mogę, kolejna urocza Simka, i blondynka (jakoś ostatnio polubiłam ten kolor włosów, no i irytują mnie te stereotypy). Jedyne, do czego mogłabym się przyczepić, to że jest dość podobna do poprzednich. Ale tam, to nie zmienia faktu, że jest naprawdę ładna.
Ale weszlibyście do mojego tematu z trójkowymi Simami, tyle się trudziłam nad George'em, a prawie nikt nie skomentował... |
Aww, ale cudna <3 Na serio jest piękna!
10000000000000000000000000/10 |
Prześliczna jak każda ;) Strasznie mi się podoba! Twoje simki są wspaniałe.. idealne:D
|
|
Podoba mi się kolorystyka simki (włosy, ubrania i buty). Ciekawie dopasowane. <3
Na pierwszym zdjęciu widać, że ma coś z nosem nie tak, ale jest ładna. : ) Dzisiaj prezentacja trochę uboższa niż dotychczas, ale ładnie. 9.5 / 10 |
Mhm, ładna. W każdym razie ładniejsza od poprzedniej. No i ma kolor włosów taki sam jak jaaa! :3
9/10 |
Te ostatnie zdjęcie jest co najmniej dziwne, tzn. pod dziwnym kątem jest wygięte. A simka jak zawsze śliczna i urocza. Tylko trampki zamieniłabym na szpilki. ;)
|
Cytat:
|
Wspaniała jak zawsze. Ma ładne ubranie i fryzurę. Reszta też niczego sobie ;) No zgadzam się, że to ostatnie zdjęcie jakieś dziwne..
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:29. |