![]() |
simka jest wyższa od sima
hej! :) w końcu postanowiłam się zarejestrować, bo przeglądanie forum bez możliwości pisania na nim to lipa :( w każdym razie - miło was poznać ^^
mam taki problem... otóż moja simka jest wyższa od sima. oboje są młodymi dorosłymi, ona jest młodsza (44 dni do dorosłości, on 36) a mimo to jakoś pokracznie większa ;/ nie wiem jak to się stało, ale... wyglądają ze sobą co najmniej komicznie, jak się całują to ona celuje mniej więcej nad jego nosem :( bo jest o tyle wyższa. w ogóle on przy niej jest jakiś taki malutki i drobniutki... uwielbiam ich przeokropnie a przez to tak mnie denerwują ;x wiem, że to może nie jest żaden poważny problem, ale może ktoś z was wie jak mnie uszczęśliwić i to zmienić? wiem, że w dwójce był taki kod, którym można było zmieniać wysokość sima... może da się coś takiego zrobić w trójce? dzięki za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam! :) |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
Coraline - Twój problem po raz pierwszy spotykam i osobiście nie potrafię pomóc, nic kompletnie nie przychodzi mi na myśl. Jedynie co mógłbym zasugerować, to że jakiś mod chrzani Ci grafikę, ja tak miałem ale tylko krótki czas. Mogłabyś w takim wypadku spróbować przenieść wszystkie modyfikacje z folderu Mods do jakiegoś innego i sprawdzić czy sytuacja się poprawi. Jeśli tak, musisz metodą prób szukać, który mod jest za to odpowiedzialny. |
http://************/r/ip3z2s/7
tak te moje pokraczniaki wyglądają... już sama nie wiem czy mam schizy czy ona naprawdę ma jakąś przydługą szyje i wielki łeb... tu jeszcze drugie zdjęcie, simka ma inne włosy... http://************/r/wmm07m/7 myślę, że to z nim jest coś nie tak, bo do innych simek tez jest takim kurduplem... :( |
Cytat:
|
Amusiaa no musiałaś w czymś zrobić błąd bo ja też wg tego poradnika i wszystko mi gra. Może musisz usunąć cache? Ja tego nie robiłem, ale poradnik jest gdzieś na tym forum.
Coraline, no faktycznie, niezła heca, ewidentnie wyższa jest od niego O_O Nie mam kompletnie innego pomysłu co to może być. Ale to każda simka płci żeńskiej jest wyższa? Jak nie to zrób mu żonę inną albo zostaw tą i nie przejmuj się jaj gigantyzmem :P A tak mi przyszło do głowy, może masz mod, który pozwala na interakcje romantyczne z dorosłymi dla nastolatków? Może ten chłopak to nastolatek? :P |
coraline - bardzo ładnie wyglądają, nie wiem, mi by to w grze nie przeszkadzało, może to jakiś bug, który podczas urodzin zostawił dorosłemu ciało nastolatka?
|
niestety oboje są młodymi dorosłymi :( i to on jest kurduplem, bo każda dziewczyna do niego tak wygląda ;x hmm, musze sprawdzic innych facetów do niej, tak się skupiłam na tym że oni są jedynymi simami dla siebie, że aż o tym nie pomyślałam ;D trudno, najwyżej będziemy z tym żyć, i ja i oni, chociaż... jak Bill może być niższy od Carol, no jaaaaak :(
edit: może to racja, że on to ciało ma od nastolatka? tylko że... on jest zrobiony z gotowego sima i jego brat też z tego samego... zobaczę, czy tamten i inni których też z niego stworzyłam (wyjątkowo fajny ten gotowy sim ;d) też mają taki wzrost... :) |
hej, gdzie znajdę ten aparacik od póz? bo szukam, szukam.. XD
tzn. w grze. bo już go zainstalowałem, a nigdzie ni ma XD e; haha, juz mam XD |
Cytat:
|
@up: taki "aparacik do póz" znajdziesz na MTS, nazywa się Pose Player. Problem Coraline pojawił się u mnie, ale to słodko wygląda. ;) Mój problem z Nraasem rozwiązałam, Absolem miał rację, coś źle kombinowałam...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:01. |