![]() |
Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Misja- Królewskie skrytobójstwo. Polecenie brzmi: Lady Bogumiła zapłać tej osobie 1000000& w postaci zaginionego skarbu. Lady Bogumiła to królowa, która prawdopodobnie w tej misji jest oszustką i trzeba ją zgładzić czy coś. W każdym razie na wykonanie zadania z zapłatą jest 48 godzin a w razie porażki bliższe spotkanie z bestią.
|
Aha Próbowałam w lesie, na plaży i na statku i echo. Nic się nie da zrobić. Nie można tego kupić, nie można wyprodukować, chyba, że robiłam coś nie tak:(
|
alicja: sprawdź w skrzynce pocztowej. Nie wiem, czy tam jest na 100% - wzoruje się na tym:
http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=444 |
Już tego próbowałam:( Może ja coś nie tak gdzieś zrobiłam? Nie mam pojęcia jak z tego wybrnąć, ale przecież ktoś to w końcu znajdzie:) Mam taką nadzieję:)
|
Gdzieś jeszcze czytałam, że powinna pojawić się opcja na statku, ale jak wypełnisz wszystkie zadania po kolei. Nie wiem, o co dokładnie chodzi, ale próbuj co jakiś czas na statku sprawdzać, czy nie ma tej opcji.
|
Logiczny byłby statek, ale nic nie da się zrobić. Jak trochę ochłonę spróbuje jeszcze raz od początku przejść tą misję. Może w tym czasie ktoś znajdzie odpowiedź na pytanie- gdzie jest skarb:) Dziękuję Ci za dobre chęci:)
|
Cytat:
|
Z tymi misjami jest bardzo różnie, wcale nie są takie same. Mnie kilka już się powtórzyło, ale wcale nie były identyczne. Teraz gram drugi raz misję w której mam za zadanie posłuchać lekcji na Rynku. Poprzednim razem przeszłam ją bez problemu, teraz kiedy dostałam to zadanie w żaden sposób nie mogę go wykonać. Nie wiem czy to przez tą nową wersję, czy sama już nie wiem o co chodzi.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:35. |