![]() |
Odp: By Trykuu.
Zgadzam sie, blizna wszystko psuje.
Ale ogólnie to wszystko ładnie sie komponuje i simka bardzo mi sie podoba :D 9/10 |
oczy, oczy, oczy!<3
a co wy się znacie, blizna nadaje jej charakteru, wyjątkowości. zapewne miała baaardzo barwną przeszłość:D dałabym jej inny kolor włosów i buty, bo te są paskudne ;x |
Okej, kocham jej eye-liner (mógłbyś napisać skąd jest?) i w ogóle oczka - wyszły ślicznie :) Simka mi się podoba, ale miałam dylemat, co do jej blizny właśnie. Jest naprawdę fajna, bo wyraźna iwg., ale w połączeniu z kolczykami i piegami nie wygląda za dobrze. Po prostu jest wszystkiego wokół za dużo.
Zgodzę się co do butów. Są straaaaszne xD Ogólnie dodam jeszcze, że simka ma ładne brwi. Do kształtu oczu, ust, i nosa sie nie przyczepię, bo naprawdę Ci wyszły ^^ |
Re: By Trykuu.
http://www.thesimsresource.com/downl...er/id/1141727/
to ten bedzie ;) |
mi też blizna nie pasi :D poza tym jest bardzo ładna. robisz świetne simki. czekam na następną ;)
|
Re: By Trykuu.
|
Zwęzić lekko oczy i będzie ideał. Kocham jej usta. *.* (Czyżby wiedźma? ^^)
|
Usta ładne, nie podobają mi się oczy (kształt) i strój. Nie podoba mi się też kolor włosów, nie przepadam za średnio modnym w tej chwili balejażem.
|
Śliczna <3
Ma piękne usta i nos. Oczy faktycznie mogły być ciut węższe, lecz sam ich kształt jest cudowny! 9/10 |
Oj tam oczy są dobre. Naprawdę nie mam zastrzeżeń ;)
Dałbyś do pobrania? :3 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:14. |