TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60436)

Mrufka 04.07.2011 11:18

Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.

Cytat:

Napisał suomii (Post 1412752)
z tego co czytałam, to wielu z was tak miało, otóż chodzi o szkołę z internatem:
mój sim zapisał córkę w piątek i pisało bla bla bla transport przyjedzie w niedzielę o którejśtam. ale nie przyjechał :/ no i jest poniedziałek godzina 9 a moja simka nie może iść do żadnej szkoły. normalnie siedzi w domu i się bawi ktoś gdzieś poradził żeby wypisać, ale klikam na komputerze i telefonie i nadal nic :(

Jeden w większych błędów gry.Ja mam ich więcej więc wcale już nie gram.
Nic nie poradzisz. Trzeba cierpliwie czekać na jakieś poprawki.

suomii 04.07.2011 11:26

echhh kurde. już mnie to zaczyna irytować. mam masę błędów, a na dodatek gra się okropnie tnie. no cóż wygląda na to, że ja też będę musiała sobie narazie odpuścić. albo po prostu moja simka nie będzie chodzić do szkoły :p mam nadzieję że szybko zrobią tą łatkę, żeby wszystko działało jak należy.

Carmine 04.07.2011 18:01

Jak można przenieść łuk weselny, jeśli ślub robi się w jakiejś placówce? Do wyposażenia nie mogę go schować.:(

nmin 04.07.2011 18:12

Cytat:

Napisał Carmine (Post 1413074)
Jak można przenieść łuk weselny, jeśli ślub robi się w jakiejś placówce? Do wyposażenia nie mogę go schować.:(

Może wejdź na tę parcelę przez edycję miasta? Łuki powinny chyba być dostępne na parcelach publicznych.

anie_1981 04.07.2011 21:40

Chyba powinny być dostępne, ale jeśli nie, to zawsze można użyć kodu TestingCheatsEnabled true i kliknąć na parcelę publiczną z SHIFT. Potem już tylko wybrać "Kupuj na tej Parceli".

JBronkar 04.07.2011 23:26

Czy istnieje opcja dziecko do adopcji? Mam na myśli, że oddać komuś kto przyjmie dziecko. Moja simka nie chce dziecka, która niedawno zerwała z chłopakiem i dlatego nie chce dziecka.

Spectrum 05.07.2011 08:11

Nie można oddać dziecka, ale jak nie będzie się nim zajmować to przyjedzie opieka i odbierze ;(

rocktechnika 05.07.2011 08:59

Cytat:

Napisał JBronkar (Post 1413233)
Czy istnieje opcja dziecko do adopcji? Mam na myśli, że oddać komuś kto przyjmie dziecko. Moja simka nie chce dziecka, która niedawno zerwała z chłopakiem i dlatego nie chce dziecka.

Możesz wejść do edycji miasta, podzielić rodzinę i dziecko przenieść gdzieś indziej, np. do ojca.

anie_1981 05.07.2011 11:21

Nie za bardzo się tak da, bo dziecko jest nieletnie a nieletnich nie wyprowadzisz z domu bez kogoś dorosłego. Trzeba by było w edycji miasta dodać kogoś do rodziny z dzieckiem i następnie wyprowadzić dorosłego z dzieckiem do innego domu. Sporo z tym zachodu.

suomii 05.07.2011 11:46

można przenieść nraasem , musisz wejść do tego faceta i tam chyba powinna być opcja dodaj sima czy coś takiego

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:06.