![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
Ale i tak dzięki |
olanowiak - Partnerzy muszą mieć ze sobą bardzo dobre relacje. Po jakimś czasie bawienia się ze sobą, wąchania klikając na partnera pojawi się w opcjach romantycznych 'postaraj się o szczeniaka'. Oczywiście na parceli musi stać buda, bo inaczej nic z tego.
|
Czyli tak: Można mieć hodowlę zwierząt?
Ile najwięcej zwierząt można mieć? Czy są jakieś fajne nowe fryzury/ubrania? Moglibyście dać zdjęcie? ;D |
feIKA chyba nie można mieć hodowli zwierząt
zwierzaków można mieć max 6 na parceli co do ubrań i fryzur to moim zdaniem niektóre ubrania są fajne;) A teraz mam pytanie? wiem że to pytanie wstawiałam w problemy z grą ale wstawię tutaj To tak: Dzisiaj grałam moją rodzinką i moje 2 psy miały interakcję obwąchuj się czy jakoś tak i jak chciałam anulować tą opcję to anulowałam ale okienko z tą opcją dalej było a psy się nie ruszały czyli nic nie robiły nie chodziły nic i co ja dawałam nowe interakcje psom czyli idź tu itd to też nic co mogę w tej sytuacji zrobić? mam np wczytać ostatni sejw? poproszę o szybką pomoc:) |
Na początku chciałam podziękować Anie za odp. odnośnie story progresion :)
Nie wiem jak poradzić sobie z takim problemem: w opcjach gry mam zaznaczoną opcję starzenia się, jednak mimo to nie działa. zuzapets trzeba wpisać w okno kodów resetSim imię i nazwisko zwierzaka |
Sprawdź, czy masz w Story Progression włączone starzenie się, powinno być włączone, ale lepiej sprawdzić. Teraz na szybko to nie wiem gdzie konkretnie jest ta opcja, spróbuj kliknąć na komputer: NRaas\Story\Progression\Town Options. Pojawi się okienko i sprawdź "Allow Aging" czy jest przy tej opcji "True", czy 'False", i ustaw "Allow Aging" na "true".
|
Zrobiłam jak pisałaś. Niestety okazało się że mam włączone(true). To mogę pożegnać się z tym zapisem? Bo co innego mogę zrobić? chyba nikt nie miał tego błędu...:( uwielbiam tą grę
|
Czy u Was też tak rzadko przychodzą bezdomne psy/koty? :( Ja ich prawie nie widuję, a właśnie chcę, żeby przychodziły.
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze mam pytanko odnośnie jednorożca. Da się go jakimś kodem przywołać? Mam sima, który jest koniarzem, zna trzy zaprzyjaźnione konie, zaadoptował dwa dzikie, minął mu cały okres bycia młodym dorosłym i nigdzie nie widziałam jednorożca. :( Mieszka w tym miasteczku ze zwierzaków na A :P |
U mnie te gnomy nie działają, zanim postawiłam to brzydactwo nic bezdomnego nie przychodziło, po postawieniu (w krzaczorach, żeby nie raziło:P) też nic do przygarnięcia nie przychodzi, tylko psy sąsiadów zaczeły częściej szczekać mi pod bramą. Lipa z tym jest, bo też chciałam cokolwiek przygarnąć;)
xMalwina: przyznam, że ja też nie mogłam żadnego jednorożca dorwać, dopóki ktoś nie napisał, że znalazł go "śledząc" dzikie konie. Chodziłam simem od popołudnia za stadkiem (siedziały w parku dla psów praktycznie cały dzień), aż wieczorem pocłałowały nad to urokliwe jeziorko; mimo że nieraz tam zaglądałam i nie było go tam nigdy, to tego razu się jakimś cudem pojawił. Może to bez związku, ale nie tylko ja tak miałam, spróbuj, nie zaszkodzi;) o żadnym kodzie na przywoływanie jednorożca jeszcze nie słyszałam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:12. |