![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
Gra będzie się zaczynać od lata
Gdy jest zimno, simom leci para z ust W zimie dużo trudno będzie odróżnić dzień i noc Można zaszczepić się przeciw grypie i alergii |
To szczepienie się przeciw grypie i alergii to ciekawe urozmaicenie. Może wypróbuję, ale brak mi w simsach chorób więc raczej nie będę często używać tych szczepień.
|
no mi też brakuje w the sims 3 chorób ja w the sims 2 bardzo lubiłam jak simy czasami dostawały katar albo były przeziębione . Więc zobaczymy jak to będzie w the sims 3 pewnie żeby sim się, wyleczył trzeba będzie iść się udać do szpitala.
|
Wszędzie jest tylko zdjęcie okładki edycji limitowanej.. Czyżby nie było normalnej wersji gry??
Jak myślicie gra jest już ukończona i teraz ją pakują do pudełek, czy może jeszcze jakieś ostatnie poprawki nanoszą?? |
Napewno nie nanoszą poprawek, muszą być bugi do wykrycia przez graczy, nie zrobią nam tego, nie możemy się nudzić ;):P
|
Jestem ciekawa jakie doszły nowe buty.. Liczę na piękne kozaki na obcasiku.. :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czemu skoro wychodzi dodatek pogodowy to i nowe byty dojdą nie ma innej opcji a jakie to się przekonamy.
|
Osobiście jestem ciekawa czy w zimie jeśli jakieś dziecko ubierze się cienko to będzie opcja dla rodzica: Ubierz się cieplej :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:02. |