![]() |
lepiej wrócmy do tematu żeby mod go nie zamknął :)
Zdarzyło wam się coś dziwnego ze smokiem?Mi raz smoczek stanął na płytce chodnikowej i tak się zamachnął jakby coś chciał spalić ale nic się nie stało a dopiero po chwili patrzę że ogien pojawił się w innym miejsu !!Dokładnie w m kuchni!Dziwne :blink: |
Jak maożna zdobyć muchomory dla dzieciaka??
[FONT=Impact][SIZE=7][COLOR=blue][I] |
Cytat:
|
No co ty.Ten temat jest fajny i tu gadamy o smokach a ze raz pominęliśmy temat to nie zanczy zę trzeba go odrazu zamknąć :angry:
|
No jezeli rozmowa nazywasz konfabulowanie i stwarzanie o niebieskich i zielonych smokach,(a zostalo juz dawno dowiedzone ze sa tylko 3 znane kolory smokow)to spoko :P Nie widze zbyt wielkiego sensu w pisaniu postow w stylu co wam smok spalil a czego nie, albo co zrobic zeby smok mial okreslony kolor :lol: N poczatku to bylo ciekawe ale ilez mozna...Ale jesli wam sie podoba taka dziecinada to ja nie mam nic do tego, droga wolna, a ostatecznie i tak nie jestem modem, wiec martwcie sie tylko zeby jakis moderator nie doszedl do podobnych wnioskow co ja ;) I nie denerwuj sie tak, ja tylko wyrazilem swoja opinie :D
|
Wiesz, w jednym się z toba zgadzam.Teraz to ten temat nie ma sensu bo po co wysłuchiwac oponi czy zamknąc dzial czy nie w temacie o smokach.
A to -> :angry: to tylko emotikonka więc to nie oznacza że się denerwuję, nie ma tu odpowiedniej twarzyczki :wub: ;) :mellow: :) |
likagirl - jestem z toba! fajny ten temat ale nie mozna wciaz walkowac tego samego! <_< W kolko o kolorach smokow i co jedza a co podpalaja... <_< to sie robi troche nudne. :angry: ale jak kogo to ciekawi to ja niczego nie bronie! B)
|
Cytat:
|
Ej ten mój post co cytujesz nie był skierowany do ciebie, chodzi mi o to że wszystkie opinie jakie wyrażamy nie powinny bydź w tym temacie bo tu sie pisze o smokach ale widać ze skoro się tak tym przejmujesz to musiało to cię tknąć ;)
|
Może trzeba go zamknąć a może nie. Napweno go zamkną jeśli nic nie zrobimy. A powtażanie w kółko o zielonym czy niebieskim koleże jest koniecznie bo niektóży przez parenaćsie stron tego nie rozumieją. A co od dziwnych przypadków to mój smoczuś miał coś podpalić i już ziął ogniem a potem nic się nie zapaliło (chyba się rozmyślił)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:22. |