TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Gwiazdowe Telenowele.. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3221)

Maga 16.07.2004 12:09

Zong A.A w ogóle to te historijki są super.

Basieńka 16.07.2004 12:20

Zonq napisałam jusz że A!

"Jak gwiazda zeszła na psy" odc. 5

...pobiegła do domu Roberty. To było niedaleko, 3 domy dalej... ale niestety...
-Aaaaa!!! -krzyknęła, gdy zobaczyła martwe ciało starszej kobiety. - to... to chyba jej matka!
Wtedy drzwi otworzył jakiś sąsiad. Uciekł, a po chwili przyjechał z policją.
- Jest pani aresztowana -powiedział gruby policjant opychając sie pączkiem.
- Ale... ale to nie ja ją... -nie mogła nic powiedzieć z wrażenia.
- Winny sie tłumaczy -powiedział ironcznie policjant i zabrał Malwine na posterunek.
Po pół godzinie byli już na miejscu.
- Przepraszam bardzo. Czy mam prawo do telefonu? -spytała delikatnie Malwina.
- Chyba tak -powiedział mile początkujący policjant i podał jej telefon.
Malwina zadzwoniła do swojego agenta-przyjaciela Marcina.
-Marcin jestm na policji, zupełnie nie wiem co się stało. Aresztowali mnie. Przyjedź tu, bo oni kompletnie nie chcą mnie słuchać! Jutro ukaże sie to w gazetach i na pewno wypadne za pierwszą 10, a może i nawet 20! A moja sesja?! Przyjedź tu, prosze cię. -histeryzowała Malwina, nie dopuszczając do głosu Marcina.
Po jakimś kwadransie drzwi się otworzyły i...

A. Wszyedł Marcin (ze mną-Ramzesem), wyjaśnił sytuacje i wypuścili Malwe
B. Przyszedł sąsiad który zawołał policje
C. Przyszedł Marcin, ale nikt go też nie chciał słuchać
D. Wszedł Marcin i go też wrobili w całe to zamieszanie

Zong 18.07.2004 21:49

Basieńka A.
CIEMNA GWIAZDA odc.15
....Wszedł Tomek z bukietem najpiękniejszych róż. Aneta odrazu się pocieszyła, ale Tomek nie zwrócił nz nią uwagi tylko obok niej przeszedł obojętnie. Podszedł natomiast do Karoliny.
-Dziękuję, kochanie-powiedziała Karolina.
Tomek się uśmiechnął. Aneta z trudem powstrzymała łzy. "Małżonkowie" rozmawiali dwie godziny. NAgle wszedł lekarz Anety.
-Muszę z panią porozmawiać. I proszę, panie Thomson. Pora odwiedzin się skończyła.
-Pami Aneto-powiedział lekarz-rozumiem,że pani mąż ma inne żony, ale zawał musiało wywołać coś nagłego.
-Dobrze, powiem.
-Pani ma słaby organizm, ale i tak musiało być to coś strasznego.
-A więc ...robiliśmy film... Mark mówił, że coś słabo dziś gram, a on rzadko tak mówi... Potem były wiadomości.... Zrobiłam sobie krótką przerwę... Najpierw był Tomek z Andżeliną Willkoff jako ...jej narzeczony.. I ja w dwóch bankach mam po pół miliona, a w trzecim półtorej .... I powiedzieli "BAnk Koll'ego zbankrutował. Wszystkim możemy oddać najwyżej 5% tego co mieli"... A to bardzo mało.
-Rozumiem.
Minęły 2 miesiące . Aneta dostało zwolnienie. Nagle do szpitala przyjechała karetka.
-To ona przed chwilą wyszła na zwolnienie-powiedziała lekarka-Uległa wypadkowi i zapadła w śpiączkę...

CDN.

she 19.07.2004 10:03

No więc

'Upadki i Przebudzenia" cz.14

Zgadza się bez namysłu. Puka do drzwi tej dziewczyny(zapomniałam jak ją nazwałam) , ale nikt nie odpowiada. Dzwonią do domu. Nic. Na komórkę . Nic. Zjrzeli do mieszkania. Światło się paliło. W końcu zauwarzyli , że drzwi nie są zamknęte na klucz , tylko zaczepione prętem. beznamysłu wywarzyli drzwi i okazało się , że morderca zdążył zabić i ją. Wyrwała się od objęc policji i złapała najbliższy nóż. - Proszę to odłożyć!! - Krzyknął jeden z policjantów.
- już dosyć! - Odpowiedziała Carmen zmęczonym głosem i wbiła sobie noż prosto w serce.

.................................................. ....................

I tak kończy się edycja tych odcinków. (nie podobała mi się). Niedługo ruszy nowa LEPSZA edycja odcinków.

Zong 19.07.2004 13:35

CIEMNA GWIAZDA odc.16
-Próbowaliśmy ją obudzić całe 3 godziny. Niestety to coś poważnierjszego-powiedział lekarz Tomkowi.
-Kiedy się obudzi?
-Nie wiemy! CZy pan ma rozum? Przecież tego nikt nie wie. Może obudzi się za 30 lat, może za pół roku, może jutro...
-Za 30 lat!!???
-Nie wiadomo. Może się już obudziła.
-Obudziła się???
-Ależ panie Tomku, ja tylko tak mówię. Niech pan trochę pomyśli.
Minął rok. Aneta ciągle była w śpiączce. Pewnego dnia do szpitala weszła Alinka. W ciągu tego roku stała się sławną lekarką.
-Pani Nowak?-zdziwił się lekarz
-Przyszłam do mojej siostry.
-Siostry?
-Anety Thomson, a co juz wyszła?
-Nie, nie ciągle ma śpiączkę.
-Jak to ciągle? Od kiedy?
-Od roku.
-Gdzie ona jest?
-Tam.
Alinka powiedziała parę słów lekarzowi, zrobiła pare rzeczy i Aneta zaczęła się budzić.
-Jak to pani zrobiła?
-Tak jak pan widział.
-Kim pani jest?-spytała Aneta
-Nie poznajesz mnie?
-Nie, nigdy nie widziałam dwudziestoparo letniej kobiety z długimi złotymi lokami i niebieskimi oczami.
-To ja, Alinka, twoja siostra.
-Jak to???
-Ty się strasznie zmieniłaś. Który dzisiaj jest?
-Rok po tym jak tu trafiłaś.
-Tak późno???
-Tak.
-A co robili Ania i Arturek jak tu leżałam?
-Opiekowałam się nimi. I musiałam u was zamieszkać.
-Alino, co chcesz w zamian za to, że dzięki tobie wstałam?
Alinka powiedziała:
A. Zamieszkać na zawsze z wami
B. Nic

she 20.07.2004 08:45

Zong A!!

katharine 20.07.2004 13:58

heeej, a co z opowiadankiem Ali? strasznie mi sie podobalo. szukam konca opowiesci, szukam, a tu nagle patrze i nic :(. Alicja Z. wez sie do roboty, heh

Foczki 20.07.2004 20:52

Fajna Zong historyjka.

Zong 20.07.2004 21:36

Cytat:

Originally posted by Foczki@Jul 20 2004, 09:52 PM
Fajna Zong historyjka.
Dzięki :)

she 22.07.2004 12:10

A więc.

"Czarny Smok" odcinek1

Żyła sobie(no bo co miała robić?) pewna dziewczyna. Nazywała się Angelina Lee.
Długie czarne włosy z fioletowymi końcówkami , niebieski oczy , ubierała się tak:
czarne supermone topy , bluzki , obcisłe spodnie (czarne) , skórzane kombinezony itp. Była Zadziorna , non stop słuchała muzy i miała najnowsze rzeczy. Jeszcze nie miała pracy , miała 17(prawie) lat i mieszkała z mamą , bo rodzice byli po rozwodzie i Ojciec wyjechał za granice. Angelina kochała śpiewać . Od roku była w Agencji Talentów . Pewnego razu zadzwonił jej ojciec..... - Z okazji Twoich urodzin chciałbym Cię zapytać co byś chciała dostać. Prześlę to pocztą i może zdąży djść w dzień twoich urodzin. - Oczywiście Angelina poprosiła o trochę(to małe słowo) płyt do słuchania.
CDN

I jak??

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:52.