![]() |
Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!
Ale jak to zrobić, bo ogólnie zwierzaki z ośrodka "przygarnij mnie" idzie wziąć.
|
Ale NIE MA ośrodka "Przygarnij mnie". Budynek nie istnieje, ten ośrodek jest tylko opcją w telefonie. Dziecko też możesz przecież adoptować, chociaż Domu Dziecka w grze nie ma.
Zwierzaki są jedynym dodatkiem, w którym nie dochodzi żadne nowe otoczenie czy dzielnica. Jedynie w skrzyni domów pojawiają się ze trzy czy cztery parcele publiczne, czyli sklep zoologiczny, park i takie tam. No i zwykłe domy do mieszkania. Wybacz, na GG nie rozmawiam o Simach, zresztą rzadko używam ;) |
Dlaczego od czasu gdy zainstalowałam dodatek TS2Z komputer bardzo często mi się wyłańcza.? Ale tylko wtedy gdy wejdę do jakiegoś mieszkania to po chwili się wyłańcza.? http://forum.thesims.pl/images/smilies/frown.gif
|
A to oryginalna płyta?
|
Słuchajcie Jestem Nowy I Mam Do Was Takie Pytanko Kolega Taki Znajomy Moich Starszych Ma Sklep Z Grami I Mogę Od Niego Kupić Nowiutkie Simsy 2 Zwierzaki Na PS2 I Mam 2 Pytanka
1. Czy Opłaca Mi Się Je Kupić Za 60zł - Wersja Językowa pl i napisy pl 2. i czy na ps2 są potrzebne simsy 2 normalne żeby mi poszły zwierzaki? Z góry Dzieki Za Odpowiedzi |
Gallardo
1. Według mnie tak. 2. Nie |
Mam pytanko:
1.Czy to normalnie ,że nie mam żadnego otoczenia przy uruchamianiu gry? Tylko musze stworzyć swoje. |
tusia53, pofatyguj się i przeczytaj, co pisałam kilka postów wyżej, drugi post od góry.
|
Siemka mam problem. Nie mogę sfatać dwóch kotów chodzi mi o to żeby te dwa kotki zrobiły kociątko lub kocieta małe. Jak to zrobić??
|
Kuban- najpierw to te kotki muszą się polubić, potem wybierasz opcję na kotku "postaraj się o młode z..." (nie jestem pewna na 100%, ale coś w tym stylu to będzie)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:36. |