TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42867)

Miyoki 27.08.2008 18:49

Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!

Cytat:

Napisał lukas300 (Post 853619)
monialka a czy masz sterowniki do karty ATI?

tak, mam.
jak chciałam napisać historię sima, to nie mogłam wciskać "ć", bo mi się wyłączało a skoro do czegoś te litery w tym dodatku mogą się przydać, to wolałabym mieć możliwość pisania "ć"

lukas300 27.08.2008 18:52

musisz więc wejść do menu sterowników swojej karty graficznej i wyłączyć opcję włączania klawiszowego. też kiedś miałem taki problem ale poradziłem sobie z nim w taki sposób

Ustycha01 27.08.2008 18:53

No właśnie jest taka opcja że można pod obraz pod obrazem powiesić ale trzeba wcisnąć ć lub ń a mi to nie działa

Szynszyl 27.08.2008 18:57

Co do błędów/niedopracowań: zauważyliście, że w kręconych schodach można używać narzędzia balustrady, słychać dźwięki, i za "usunięcie" są nawet oddawane pieniądze, tylko że nie widać żadnych efektów wizualnych? :P Zastanawiam się czy miało się dać usuwać i wstawiać balustradę ale występuje jakiś błąd, czy też może nie miało być takiej opcji, ale twórcy zapomnieli usunąć ją do końca...

Edit: Ustycha, nie wciska się ć i ń, właściwie nie istnieją nawet takie klawisze :rolleyes: Już wcześniej zostało powiedziane że używa się do tego przycisków [ oraz ]

RoxyFM 27.08.2008 18:59

Ale magia w jedynce była zdecydowanie lepsza...ech...szkoda, że dali tylko tyle. Kiedyś trzeba było zdobywać składniki i magimony, były kryształy w ogrodzie, dużo fajniejszych zaklęć itp. A teraz to tak na odwal się.
I też nie wiem jak to jest z tymi ozdobami na ścianę...
Odkryłam, że gdy wcisnę SHIFT+ALT na podłogę lub ścianę, będą wyświetlać mi się informacje o nich po angielsku. Nawet nie wiedziałam;O
EDIT: O dzięki, zapomniałam o ,,[" i ,,]"
Ale nadal nie mogę znaleźć apteczki, ani folderu z dodatkami OŻ w kolekcjach;/

Lilith 27.08.2008 19:07

Cytat:

Napisał RoxyFM (Post 853637)
A teraz to tak na odwal się.

nowosc ;d
wszystko teraz robione jest na odwal, by tylko zarobic. w pierwszych dodatkach to sie jeszcze starali, zeby ludzie to kupowali. a teraz? i tak wiedza ze takie osoby jak ja np. kupia, a oni zarobia, wiec po co maja sie wysilac?

blakistoni 27.08.2008 19:12

No..i była w abrakadabrze jeszcze kościlda..a teraz jest lokaj xD
Dam jedną fotkę,wiem,że mało ale moje xD

: http://images37.fotosik.pl/5/71fe9cbc775b38af.jpg - Sabrina Deja Vu myje zęby :D

A co do dodatku - mam 512 a wymagane jest 1GB..ale nie tnie się zbytnio..tylko dłużej się ładuje ;)

EDIT:sory,że takie małe,ale pierwszy raz daję zdjęcie na forum..

Ustycha01 27.08.2008 19:21

RoxyFM Ja apteczkę mam w kategorii łazienka w ozdobach to wygląda jak zwykle lusterko na tej miniaturce poszukaj

Ale w podpowiedziach jest napisane ze ć lub ń trzeba wcisnąć

blakistoni 27.08.2008 19:24

Podpowiedzi kłamią xD
Nie ma takich klawiszy.......

Alicja008 27.08.2008 19:28

Też zauważyłąm to z tym ć i ń... Bjork, bo ja u ciebie w kamienicy widze samochody, ale nie w garażach przyłączonych do domów tylko na zwykłch podjazdach osobno. Cyz ludzie zamieszkujący są ich właścicielami, czy to tylko taka atrapa?? ;) jak ktoś wie, to proszę o odpowiedź.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:07.