![]() |
Odp: Simy (TS3) by marandile
|
simka ladna. wiadac, ze probowalas dodac jej 'pazura', ale nie do konca wyszlo.
ubranie i wlosy bardzo fajne, ale twarz jest zdecydowanie za grzeczna i nie pasuje do calosci. moglas ja czyms ozywic np okularami, kolczykami w wardze, lub w innym dziwnym miejscu. bez oceny, pozdrawiam. |
zgadzam sie z Einarrem. Zresztą twoje simki są do siebie podobne, znaje mi się że już taką widziałąm, tylko że inne włosy, ciuchy itd. Ale są bardzo łądne, na prawdę masz talent :D
|
jest bardzo ładna i zgadzam się z easey, że simki są do siebie podobne. nie mniej jednak strasznie mi się podobają. takie delikatne.. i jeśli ta simka miała być z pazurem, to ci to nie wyszło, jak zauważyli moi poprzednicy.
|
Zauwazyłam, ze simki sa do siebie podobne, kazda do kazdej, ale przynajmniej wszystkie sa sliczne ; ) Jestem fanka Fanny :D
|
Fanny ma taką ładną, eteryczną urodę. Zrobiłaś ją tak dobrze, że wygląda bardzo realistycznie. Matko, co by było gdyby maxis robił tego typu simki *____* A wracająd do Fanny, jestem miłośniczką kolorowych włosów, zarówno realnie jak i w simsach, ale do niej to niestety nie pasuje. 9/10, ot co!
|
Twoje simki są prześliczne. Każda z osobna wygląda jak porcelanowa laleczka, która człowiek chce sobie postawić na szafce w pokoju. I właśnie to, że są tak niezwykle ładne sprawia, że tracą na wyjątkowości...Mam wrażenie, że duża część z nich wygląda bardzo podobnie. Z twoim niezaprzeczalnym talentem do robienia simów może powinnaś zrobić kogoś innego - "puszystą" dziewczynę, rudą, angielską pieguskę lub jakąś wariatkę z kolorowymi włosami jeszcze bardziej walniętą od Fanny? ;) To tylko propozycję, ale myślę, że warto. To będzie coś ciekawego, a w twoim wykonaniu tez na pewno bardzo ładnego.
A skoro mowa o Fanny - ze wszystkich twoich simek ona właśnie podoba mi się najbardziej. Nieszablonowa, ale dalej w twoim porcelanowym stylu. Ma grzeczną twarz, ale cała reszta stanowczo od tego odbiega i to jest fajne :) |
LavenderSwing - BARDZO Ci dziękuję za tak wyczerpujaca ocene. Normalnie zainspirowalas mnie. Juz jakis czas temu chcialam zrobic nieidealną, ale przez to realistyczna simke z charakterem, ale okazywalo sie byc za trudne xD Teraz sprobuje jeszcze raz i mam nadzieje, ze mi sie uda :) Jeszcze raz wielkie dzieki, mam nadzieje, ze pozniejsze simki tez bedziesz tak szczegolowo oceniac ^^
|
|
Uwielbiam nierealistyczne kolory włosów, za to masz plusa.
Bardzo ładna simka, jednak mam dwa ale. Simka jest za chuda, a nos ma podobny do poprzedniej. 9,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:30. |