![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Cytat:
|
slniace,piekne roboty mozna tylko tworzyc wypelniajac okazje-stworz tajemniczy wynalazek
http://www4.pic-upload.de/04.06.10/xtp7c1ex4yin.jpg i polecam przeniesienie katalogu Mods do moich dokumentow,pokazaly mi sie wszystkie dodatki,ktore zniknely po ktorejs tam aktualizacji,pliki packages maja taka ikonke,jak zapisujemy np.wlasny styl,mnie sie osobiscie podoba |
Ilona jak konkretnie to przenieść? A co z frameworkiem i resorces.cfg? A tak na marginesie, to widzisz różnicę w wydajności gry po tym zabiegu? Krok po kroku napisz co robisz. Skoro gra normalnie ma te swoje Store w Documents and Settings, to przeniesienie dodatków nieoficjalnych mogłoby spowodować lepszą jej wydajność, ale głowy sobie uciąć nie dam :P
I jeszcze mnie interesuje ładny robocik. Trzeba podjąć pracę Naukowca? Jak to wygląda w praktyce? |
Tak jak obiecałam - zdjęcia ;) (link do odpowiedniego tematu)
http://forum.thesims.pl/showthread.p...27#post1254927 Póki co gra mnie nieźle wciągnęła xD Gram detektywem, na początku było nudno, ale sobie to rozplanowałam (tzn. zrobiłam przybudówkę domu i umeblowałam jako biuro pani detektyw, w którym przebywa od pon-pt mniej więcej w godz 7-15 i rozwiązuje zagadki mimo że godziny pracy są ruchome ale wg mnie jak się nie będzie miało chaosu gra jest ciekawsza). Jestem bardzo zadowolona ;) |
Pomyśleć, że mam dodatek trzeci dzień, a zdążyłam na razie pograć jakieś trzy dni... ale simowe :P Stanowczo brak czasu, sesja i praca nie idą w parze z wypróbowywaniem gier :/
|
musisz przejsc,jak okazje albo bardziej przygode,co do zmiany katalogu Mods,to dzisiaj zakupilam pare nowych obiektow w Store i wszystkie mam w grze,wszystko jest wyjasnione tutaj http://www.sims2wiki.info/wiki.php?t...h_1.12/2.7/3.3
otworz plik Resource.cfg notatnikiem,wykasuj zawarosc i wpisz tylko to http://www.sims2wiki.info/images/5/5f/GAFIP03.jpg i dajesz go do moich dokumentow/the sims 3,reszte tych plikow w programach usuwasz,z kazdego dodatku i akcesorii,no i przenosisz katalog Mods do moich dokumentow/ts3,a i tworzysz w nim obok katalogu Packages katalog DCCache,ktorego nie ruszasz,jeszcze musisz pobrac ten plik d3dx9_31.dll -z tej strony,do ktorej podalam Ci link-i wklejasz go do Programy/ts3/wp/na i kariera w kazdym do katalogu Game/bin,to wszystko,u nmie gra troche mule,ale juz nie tak,jak wczesniej lecz ja mam tylko 2gbramu i wiecej moja plyta glowna nie przeczyta,no i gram w oknie,ale za to mam 3,2ghz procesor i 512mb karte graficzna,wiec jakos da sie grac,gram tylko w simy,wiec kompa dla nich nie bede wymieniac |
Ja zaraz wracam do dręczenia Nowaków. Podoba mi się ta rodzinka. Ciągle się zastanawiam, czy ich nie karmić w kółko ambrozją... Ale to by nie miało większego sensu na dłuższą metę.
|
Aaa stylista jest taaaki nuudny ;<
|
Ja już gram w Karierę od 16:00 - stworzyłem Sima, wprowadziłem go do Twinbrook, zatrudniłem w karierze detektywistycznej. Stwierdzam, iż okolica jest obszerna, a zarazem skrywa jakąś ciekawą tajemnicę, miła dla oka. Meble, obiekty itd. bardzo dobre, podobają mi się, szczególnie staromodne drzwi i okna. Kariera Detektywa wciągająca, choć zdarzają się infantylne i "łatwe" misje. Jednakże bardzo dobre jest to, gdy mamy zbadać, np. skrzynkę pocztową, a właściciela posesji nie ma w domu to można się włamać do domu i ukraść trzy rzeczy. Na razie nie mam większego doświadczenia w testowaniu. Jak na pierwsze 7 godzin grania bardzo przychylnie i pozytywnie oceniam ten dodatek. Całkowicie sądzę, iż to były słusznie wydane pieniądze. Z praniem też nie jest tak źle. Mając jednego Sima nie muszę prać blisko 4 dni, bo tylko 8 brudnych ubrań mieści się w koszu. Poza tym Sim przez kilka dni ma nastrójnik świeża pościel i świeże ubranie, razem około 25+ nastroju.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:47. |