TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Po Zmroku - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58126)

Kinkarus 28.12.2010 09:58

Odp: Pytania i odpowiedzi.

Ja jak zakochałam moją Simkę w jakimś 5-gwiazdkowym aktorze, oni wzięli ślub to ona miała tylko 4 gwiazdki a później jakoś tymi zleceniami od agenta zdobyła 5. Ciągle do mnie z tymi zadaniami dzwonią XD I teraz moje pytanie: Jak mam okazję- Idź do księgarni i podpisz jakąś tam biografię, to jak klikam na przycisk: Idź podpisz, wtedy interakcja pojawia sie na chwilę w kolejce a później znika. O co chodzi?

Owl Finch 28.12.2010 10:12

To jest błąd już sporo osób tak miało. Niestety musimy czekać aż łaskawie to naprawią...

Pinezka 28.12.2010 10:35

Cytat:

Napisał Chrzan (Post 1338679)
Ale nastoletnie wampiry chyba nie są jeszcze dojrzałe, aby rozdawać swój tzw. dar ;P Dopiero po przemianie w m. dorosłego. Znajdź dojrzałego, dorosłego wampa i jego poproś.

Niedobrze, trcohę mi zajęło zaprzyjaźnienie się z tą nastolatką. A czy wogóle może zmienić w wampira nastolatkę nawet dorosły wampir? Czy moja simka nie musi dorosnąć?

hellraiser 28.12.2010 11:36

Wydaje mi się że nawet dorosły wampir nie może przemienić nastolatki w wampira. Dzieci mogą być wampirami jedynie, gdy się takie urodzą. Ale nie wiem na pewno, bo nie próbowałem przemieniać nastolatki.
Zawsze możesz zaczekać trochę, aż ta nastoletnia wampirzyca dorośnie.

kalafjor 28.12.2010 11:47

Czy u was też po zainstalowaniu PZ simy strasznie wolno kontaktują? :/ Gdy daję im serie romantycznych, to pomiędzy nimi muszą się jeszcze po kołysać z 10 minut. To strasznie denerwujące. :/

Chryzantem Złocisty 28.12.2010 11:52

no,u mnie też simy są strasznie zmulone,przez co niemal ciągle się spóźniają do pracy

kalafjor 28.12.2010 11:55

Można zmieniać położenie schodów itd. w apartamentach?:D

hellraiser 28.12.2010 11:56

Cytat:

Napisał Seth (Post 1338816)
Czy u was też po zainstalowaniu PZ simy strasznie wolno kontaktują? :/ Gdy daję im serie romantycznych, to pomiędzy nimi muszą się jeszcze po kołysać z 10 minut. To strasznie denerwujące. :/

U mnie ten problem dotyczy tylko Bridgeport. W innych miastach typu Barnacle Bay, Sunset Valley nie jest tak tragicznie. Do tego jeszcze się zacinają w drzwiach, windach, ogółem masakra.

kalafjor 28.12.2010 12:01

A jest możliwość umieszczenia apartamentów, klubów, studia filmowego w innych miastach??

Pinezka 28.12.2010 12:07

Cytat:

Napisał Seth (Post 1338830)
A jest możliwość umieszczenia apartamentów, klubów, studia filmowego w innych miastach??

Tak, powinny znajdować się w bibliotece :) Chyba niedługo przerobię Sunset i przestanę grać w Bridge, jakoś tam duszno i ciasno.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:11.