![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
spróbuję z tym gnomem.
poza tym ja też chce przygarnąć jakiegoś bezdomnego zwierzaka, wiec niech zaczną przychodzic :D |
Nie mam jeszcze gry, ale mam pytanie, które możliwe, że się już pojawiło, ale nie chcę przeglądać 59 stron po kolei ;p. Czy można spotkać więcej niż 1 jednorożca, a jeśli tak, to czy można je rozmnażać, a jeśli tak, to czy jednorożec może mieć dziecko z koniem?
|
@up W sensie czy można je spotkać kilka w jednym miejscu? Nie wiem, ja zazwyczaj spotykałam jednego, ale można mieć kilka jednorożców w rodzinie, można je rozmnażać i tak jednorożec może mieć dziecko z koniem.
|
Dzięki, Rosemarie. Chodziło mi o to, czy w ogóle jest tylko jeden na całe miasto, ale jeśli mówisz że można mieć kilka w rodzinie to znaczy, że jest więcej :]
|
Wie ktoś jak zakopać dziurę po psie który, wykopał?
|
U mnie zazwyczaj same znikają te dziury...
|
Nie da się zakopać tej dziury. Po jakimś czasie sama znika.
|
Hej mam kolejne pytanko:D dzisiaj mój sim przed wyjściem do pracy wykąpał kota ponieważ miał pchły ale jak zauważyłam te pchły nie zniknęły więc moja simka chciała wykąpać kota ale kot ją podrapał:/ i obecnie ma pchły i mam pytanie czy pchły po jakimś czasie znikną czy trzeba próbować go wykąpać? bardzo bym prosiła o pomoc:)
|
Pchły po jakimś czasie nikną. Nie jestem pewny, ale jeżeli chcesz usunąc pchły, musisz kliknąc na kocie i wybrać interakcje weź kapiel przeciwpchelną czy coś w ten deseń.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:56. |