![]() |
Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
|
hmm, ale po zainstalowaniu dodatku, w menu pojawi się opcja z wyłączeniem poszczególnych stworków, wiec nie jest tak źle :)
|
Cytat:
|
Podobno ma to dojść już w łatce z dodatku, więc jak ktoś nie chce stworów, ale NZTŚ też nie zamierza instalować, to będzie mógł wyłączyć co mu się podoba. Ja na pewno wyłączę wszystkie stwory od razu, jeszcze przed pierwszym wejściem do Moonlight Falls :D Te mutanty, które już tam będą jako wprowadzone do gry rodziny, posłużą mi do testowania wszelkich, "normalnych inaczej" stworzeń. Potem, jak tylko Twallan wyda nowe NRaas'y, zostaną przemienione w normalnie funkcjonujących obywateli.
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie znoszę natomiast wampirów i innej szarańczy w normalnych otoczeniach, w których gram "zwykłymi" rodzinami i na pewno wyłączę wszystkie takie w opcjach, nie mogę się tej opcji doczekać. |
Ten gameplay i któryś z czatów z producentami potwierdziły moje obawy, zombie zawsze pojawia się przy simie, którym aktualnie gramy. Biada mu jeśli w rodzinie nie ma czarownicy.
Ta magiczna szafa ewidentnie była wzorowana na tej z Narnii w środku były także ubrania. Teleportacyjna budka przypomina mi tą z piątej części Harry'ego Pottera |
Cytat:
|
@up, na przyklad po to, aby miec nowe obiekty, inne miasto. ja mam tak, ze na ogol nie wykorzystuje funkcji kazdego rozszerzenia w 100%. osobiscie z checia wylacze stworki, ktorych nie bede chcial widziec na ulicach.
|
Ja tak samo kupuję ten dodatek tylko dla obiektów. Wiem z autopsji, że dziwnymi stworkami bawię się krótko, ale z obiektów z danego dodatku korzystam. Tak było z mumiami, SimBotami, Wyimaginowanymi Kumplami i z jednorożcami. Stwory od razu powyłączam, bo to JA decyduję kto jest normalny, a kto nie, a nie GRA... :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:39. |