![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
Jutro chyba o 10 rano jest ostatni czat o CPR... i o tych akcesoriach nowych
Tak się sobie zastanawiałam, skoro w Ameryce są huragany, to czy nie zakłóci to premiery CPR?? |
U nas pewnie jak zwykle o 18 będzie ;)
|
Jakość efektów pogodowych można ustawić w opcjach
Nie rozumiem, tzn. że będzie można ustawić jakość.. deszczu, śniegu :? Czat jest o 19 |
Cytat:
a w opcjach będzie można ustawić długość danej pory roku,natomiast nie będzie można ustawiać kolejności por roku ps. czy w tym dodatku dojdzie jakaś nowa okolica? |
Cytat:
Ale kompletnie tego nie rozumiem, dlaczego nie mogli zrobić tego i tego. Przecież wejdzie niedługo te nowe miasto (ze store) i jakoś na to znaleźli czas |
Bo na mieście ze store zarobią dodatkowo, a na nowym mieście w CPR by nie zarobili ;P
|
A ja niewiem na co wam za każdym dodatkiem nowe miasto... Za każdym nowym dodatkiem macie zamiar robić nową rodzinę?
Moim zdaniem wystarczyłyby 3 miasta |
Lubie - mnie się natomiast wydaje, że nad miastami i dodatkami ze sklepu stoi osobna grupa twórców. I dlatego w store wychodzi nowy świat.
Z resztą co do tych okolic... To wolałabym jedną (no góra ze 2 - chodzi mi o dochodzące z dodatkami), a porządnie dopracowaną w każdym szczególe niż tysiąc nowych albo z błędami, albo niedopracowanymi albo zrobionymi w części fajnie a w części na odwal się bądź w całości nie za bardzo :/ |
http://www.origin.com/sims-3-seasons-chat
Tutaj chyba będzie ten chat o 19 Ilona, ale żeś mnie zdołowała.. |
już nie moge się doczekać na Ten nowy dodatek. :D:) kiedy jest premiera dokładnie.????
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:15. |