![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
http://www.youtube.com/watch?v=wliFgsi6dW4
Kupować w empiku nie w origin ._. Edit: Nie ma to jak odgrzany kotlet od Ilony :D Wszystkie te newsy już były a miasto wyżej jest pokazane w dużej rozdzielczości, jak i te "menu" także są w dużej... I błąd - animacje będą 19 września... |
Ciekawa jestem, czy te pokoje będzie można chować do wyposażenia rodziny jak w simach na fejsbuku :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ej czy jak dobrze rozumiem oni zrezygnowali z kreatora stylu tego z paletką i pędzelkiem? Przecież to kpina i cofnięcie się do jedynki. Dwójka była świetna i to była jedyna rzecz, której brakowało. Jak nie będzie to podziękuje.
|
Ja tego używałem tylko do kolorowania samochodu :D
|
No ja przez te narzędzie dom budowałem czasem 4 godziny albo lepiej, bo to dla mnie jest świetne narzędzie, ale jak go nie ma to zamiast iść do przodu idziemy w tył.
|
Z założenia The Sims 4 miało być powrotem do korzeni. Ale twórcom chodziło raczej o połączenie dopracowanych detali oraz klimatu TS 2 i otwartości miasta TS3, by stworzyć coś epickiego.
|
To będzie w końcu wzrost czy nie? Jedni piszą tak, inni nie...
|
Wg mnie coś epickiego powstałoby gdyby w podstawie była pogoda i zwierzaki, zostawiony kreator stylu, zostawione to co jest sprawdzone i wprowadzenie właśnie wzrostu, możliwości wprowadzenia wagi i paru jeszcze innych detali by było to bardziej realistyczne. Jeżeli cofamy kreator, który dawał bardzo dużo, bo pomieszczenia wtedy wyglądały fajnie, bo co mi z tego, że kupie łóżko za 1000, które jako jedyne pasuje, jeśli chce takie za 4500 ale będzie jak z innej bajki.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:46. |