TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Księga Skarg i Zażaleń (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65363)

konformistyczny lodzik 26.02.2015 20:45

Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Ja mam podawać takie informacje w internecie?

LepkiePaluszki23 26.02.2015 20:46

Ja nie idę, gdyż zostaję przy swoim twierdzeniu.

@up: Zawsze można na pw :)

konformistyczny lodzik 26.02.2015 20:47

Cytat:

Napisał LepkiePaluszki23 (Post 1850099)

@up: Zawsze można na pw :)

no wybacz, jednak mam uprzedzenia co do podawania takich informacji. Złe wspomnienia z przeszłości :)

LepkiePaluszki23 26.02.2015 20:48

Albo boisz się, że się wyda :)

konformistyczny lodzik 26.02.2015 20:48

Cytat:

Napisał LepkiePaluszki23 (Post 1850102)
Albo boisz się, że się wyda :)

co ma miejscowość w której mieszkam do tego wszystkiego lol

LepkiePaluszki23 26.02.2015 20:49

To przynajmniej powiedz jak masz na imię?
EDIT: Albo jednak nie.

Björk 26.02.2015 20:49

OK. Rozumiem, że nie chcesz podawać, bo to małe miasto i łatwo Cię namierzyć. Cofam pytanie.

konformistyczny lodzik 26.02.2015 20:50

Cytat:

Napisał LepkiePaluszki23 (Post 1850106)
To przynajmniej powiedz jak masz na imię?

dla Twojej wiadomości Natalia i od dawna wszyscy na forum o tym wiedzą

Cytat:

Napisał Björk (Post 1850107)
OK. Rozumiem, że nie chcesz podawać, bo to małe miasto i łatwo Cię namierzyć. Cofam pytanie.

cieszę się, że zrozumiałaś :)

Meryam 26.02.2015 20:51

Dobra, słuchajcie, było miło, ale ja wieczności nie mam żeby siedzieć na forum, więc powiem od siebie tyle: jeśli lodzik nie dostarczy dowodu na forum, publicznie, żadnych skype'ów i wysyłania dowodów na pw) albo ludzie z forum uznają go za niewystarczający, ban zostaje. Nic innego mnie nie obchodzi. Jesli forum uzna dostarczony dowód za wystarczający, bana nie ma. Takie jest moje stanowisko. Możecie z tym robić co chcecie, możecie tym podetrzeć sobie tyłek, ale wg. mnie to jest najbardziej racjonalna opcja. Tyle w tej kwestii, ja się zmywam, gównoburze są męczące.

Björk 26.02.2015 20:56

Cytat:

Napisał Meryam (Post 1850112)
Dobra, słuchajcie, było miło, ale ja wieczności nie mam żeby siedzieć na forum, więc powiem od siebie tyle: jeśli lodzik nie dostarczy dowodu na forum, publicznie, żadnych skype'ów i wysyłania dowodów na pw) albo ludzie z forum uznają go za niewystarczający, ban zostaje. Nic innego mnie nie obchodzi. Jesli forum uzna dostarczony dowód za wystarczający, bana nie ma. Takie jest moje stanowisko. Możecie z tym robić co chcecie, możecie tym podetrzeć sobie tyłek, ale wg. mnie to jest najbardziej racjonalna opcja. Tyle w tej kwestii, ja się zmywam, gównoburze są męczące.

Akurat nie podoba mi się to rozwiązanie bardzo.
Nie wiem, co masz na myśli pisząc o DOWODACH NA FORUM, ale nie chcę żeby Lodzik miał nieprzyjemności, bo poda nam PESELE, nr dowodów osobistych, dokładne adresy zameldowania oraz imiona rodziców.
O kradzież tożsamości jest teraz bardzo łatwo i wziąć na kogoś kredyt też nie trudno, więc Lodziku ZABRANIAM :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:57.