![]() |
Odp: Księga Skarg i Zażaleń
Ja nie idę, gdyż zostaję przy swoim twierdzeniu.
@up: Zawsze można na pw :) |
Cytat:
|
Albo boisz się, że się wyda :)
|
Cytat:
|
To przynajmniej powiedz jak masz na imię?
EDIT: Albo jednak nie. |
OK. Rozumiem, że nie chcesz podawać, bo to małe miasto i łatwo Cię namierzyć. Cofam pytanie.
|
Cytat:
Cytat:
|
Dobra, słuchajcie, było miło, ale ja wieczności nie mam żeby siedzieć na forum, więc powiem od siebie tyle: jeśli lodzik nie dostarczy dowodu na forum, publicznie, żadnych skype'ów i wysyłania dowodów na pw) albo ludzie z forum uznają go za niewystarczający, ban zostaje. Nic innego mnie nie obchodzi. Jesli forum uzna dostarczony dowód za wystarczający, bana nie ma. Takie jest moje stanowisko. Możecie z tym robić co chcecie, możecie tym podetrzeć sobie tyłek, ale wg. mnie to jest najbardziej racjonalna opcja. Tyle w tej kwestii, ja się zmywam, gównoburze są męczące.
|
Cytat:
Nie wiem, co masz na myśli pisząc o DOWODACH NA FORUM, ale nie chcę żeby Lodzik miał nieprzyjemności, bo poda nam PESELE, nr dowodów osobistych, dokładne adresy zameldowania oraz imiona rodziców. O kradzież tożsamości jest teraz bardzo łatwo i wziąć na kogoś kredyt też nie trudno, więc Lodziku ZABRANIAM :) |
W związku z tym, że nie chcieliście rozmawiać ze mną na kamerce na skype postanowiłam zrobić sobie zdjęcie. Mam nadzieję, że to rozwieje Wasze wątpliwości. Nie chciałam wysyłać tego na PW do adminów, ponieważ nie jestem jakąś super osobą, która nie lubi się pokazywać. Więc proszę - o to ja. [/img]
@down: kurde, przedstawiam Wam tyle dowodów, a Ty dalej szukasz dziury w całym?! @edit: admini usunęli zdjęcie a jeżeli ktoś chce - podam na PW :) aa |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:12. |