![]() |
Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.
Kryształki ciepłej wody same w sobie są śliczne, ale wydaje mi się, że te "powycinane" lepiej pasują do forum.
|
Ja apeluję o zmianę na kryształka kontrowersyjnej kaczuszki.
te ciepłej wody kompletnie nie pasują do nowego loga, do ''modern'' stylu forum. |
Mogę zrobić te powycinane w tym samym stylu, nie ma problemu, jeśli tylko jest taka potrzeba ;) Możemy połączyć oba w jedno xD
Tylko błagam, jutro, jestem 18 godzin na nogach... |
Według mnie jest idealnie <3 Tylko może byłoby jeszcze lepiej, gdyby to było troszkę większe? Bo kaczki były duże, a ten jest taki średni rozmiarowo bym powiedział.
~~~ Ej, to może połączcie siły i niech cw doda jakieś wstawki typu ta śnieżynka do kryształków kaczki? Bo wtedy będzie już idealnie, genialnie i nieskazitelnie na maksa. |
Cytat:
|
No to dawaj, połączymy siły :D
*PSD. @down: dlatego, o wielki znawco photoshopa jak widzę, wezmę kształt kaczuszki, wbiję w niego teksturę i dodam śnieżynkę. Ale znasz się lepiej, jak widzę, więc jeśli tak się znasz, to błagam, pokaż mi jak to robić lepiej! <3 @down2: nie zapomnę, o moją pamięć się nie martw. |
@up: no cóż, nie napisałaś tego, że zmienił tło za Twoimi super ultra pięknymi kryształkami, dlatego postanowiłam Ci przypomnieć, żebyś nie zapomniała
@up2: no nie wiem, nie wiem Ale, ciepła wodo Twoje kryształki nie wpasowują się w tło... dookoła ich jest jest tak jakby ramka, a tło za Twoimi kryształkami przyciemnienie kończy się w takich momentach, że wygląda to nieprofesjonalnie... @down: kaczuszka* |
Cytat:
@up kaczuszka to ja mówiłem na swój nocnik jak byłem mały, bo miał narysowaną kaczkę :* |
Dobra, to jutro to umieszczę na forum, bo dzisiaj trochę zdycham już, a na razie na górze może wisieć kryształek kaczuszki, skoro mój budzi tak ogromne kontrowersje :D
|
Jeszcze według mnie trzeba coś z rangami zrobić. Są brzydkie, niektóre za małe, inne za grube, dziwnie wyglądają... Ogarnijcie na przykład rangi Bjork. Szlachcic, da radę jakoś to upiększyć? ;))
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:55. |