TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Propozycje zmian (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65371)

Lubie 28.12.2014 21:47

Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.

Kryształki ciepłej wody same w sobie są śliczne, ale wydaje mi się, że te "powycinane" lepiej pasują do forum.

konformistyczny lodzik 28.12.2014 21:47

Ja apeluję o zmianę na kryształka kontrowersyjnej kaczuszki.
te ciepłej wody kompletnie nie pasują do nowego loga, do ''modern'' stylu forum.

Meryam 28.12.2014 21:48

Mogę zrobić te powycinane w tym samym stylu, nie ma problemu, jeśli tylko jest taka potrzeba ;) Możemy połączyć oba w jedno xD
Tylko błagam, jutro, jestem 18 godzin na nogach...

Pink Panther 28.12.2014 21:48

Według mnie jest idealnie <3 Tylko może byłoby jeszcze lepiej, gdyby to było troszkę większe? Bo kaczki były duże, a ten jest taki średni rozmiarowo bym powiedział.

~~~

Ej, to może połączcie siły i niech cw doda jakieś wstawki typu ta śnieżynka do kryształków kaczki? Bo wtedy będzie już idealnie, genialnie i nieskazitelnie na maksa.

Lubie 28.12.2014 21:48

Cytat:

Napisał ciepła woda (Post 1841836)
Mogę zrobić te powycinane w tym samym stylu, nie ma problemu, jeśli tylko jest taka potrzeba ;) Możemy połączyć oba w jedno xD

tru. Mogę Ci podesłać plik PDS. :P

Meryam 28.12.2014 21:49

No to dawaj, połączymy siły :D
*PSD.

@down: dlatego, o wielki znawco photoshopa jak widzę, wezmę kształt kaczuszki, wbiję w niego teksturę i dodam śnieżynkę. Ale znasz się lepiej, jak widzę, więc jeśli tak się znasz, to błagam, pokaż mi jak to robić lepiej! <3

@down2: nie zapomnę, o moją pamięć się nie martw.

konformistyczny lodzik 28.12.2014 21:49

@up: no cóż, nie napisałaś tego, że zmienił tło za Twoimi super ultra pięknymi kryształkami, dlatego postanowiłam Ci przypomnieć, żebyś nie zapomniała

@up2: no nie wiem, nie wiem

Ale, ciepła wodo Twoje kryształki nie wpasowują się w tło... dookoła ich jest jest tak jakby ramka, a tło za Twoimi kryształkami przyciemnienie kończy się w takich momentach, że wygląda to nieprofesjonalnie...

@down: kaczuszka*

Pink Panther 28.12.2014 21:50

Cytat:

Napisał konformistyczny lodzik (Post 1841841)
Ale, ciepła wodo Twoje kryształki nie wpasowują się w tło... dookoła ich jest jest tak jakby ramka, a tło za Twoimi kryształkami przyciemnienie kończy się w takich momentach, że wygląda to nieprofesjonalnie...

Dlatego kaczka i woda połączą siły, żeby było dobrze :|

@up kaczuszka to ja mówiłem na swój nocnik jak byłem mały, bo miał narysowaną kaczkę :*

Meryam 28.12.2014 21:56

Dobra, to jutro to umieszczę na forum, bo dzisiaj trochę zdycham już, a na razie na górze może wisieć kryształek kaczuszki, skoro mój budzi tak ogromne kontrowersje :D

Pink Panther 28.12.2014 21:58

Jeszcze według mnie trzeba coś z rangami zrobić. Są brzydkie, niektóre za małe, inne za grube, dziwnie wyglądają... Ogarnijcie na przykład rangi Bjork. Szlachcic, da radę jakoś to upiększyć? ;))

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:55.